[No News United (/ω\)] 曼聯終極FF轉會窗暨吹水區 [2321]

1001 回覆
5 Like 10 Dislike
格拉沙仲扭扭擰擰
今次唔賣 修例以後唔比借錢買
除左油王仲有邊個可以出咁高價
好心就快快手手收錢然後過主
質素上係

但量都係曼最多

只係大部分打緊中下游 護級隊 英冠上游

以質素計近年最好真係車

以量計仲係我地

但鏝個收成期好快都黎
量多但冇咩邊個係頂級隊企得穩
鏝上到泥既人唔多但質素就明顯好啲
岩先英撚u21都係鏝果幾個帶住隊波泥踢

同埋近幾年我地出既青訓技術真係好粗
得綠木睇得出真係有靈氣
冇budget同車路士報兩次價買MM做乜?
咪睇足球快報啦
懷念拖舟 你既意志會由oo承傳
一直講以量計有咩用
量重要定質重要?
比你出一堆青訓但平庸既有咩用?
我就係講呢樣, 我地D人練出黎係冇方向, 唔知佢地岩踢咩波咁
曼城, 車D人練出黎, 現代化好多
Goodbye and thank you Zidane Iqbal
之前係曼區聽唔知邊位巴打講,人哋鏝既U隊踢出黎已經好有隊形,有戰術野睇,但曼聯既U隊仲係踢緊個人能力足球
轉會+1M
主要係講曼青訓唔係真係講到咁差
都出到福 木 Mctom 呢d上到一隊做到主力/輪換嘅
青訓勁到疤狗咁都係呢一兩年先多番d自己青訓做主力

青訓量夠多又夠班企穩頂級聯賽其實都重要
只係曼呢10幾年 操作上柒 唔識賣錢
呢樣連一隊都係咁好難怪u隊
早兩年sob足球都係踢天才波
去到最後都係變返成間球會既結構性問題
一隊冇長遠目標 打法又成日轉
搞到下面u隊選細路選唔到

結論係格狗你做下好心而家返office簽紙比油王啦
只係想講番 曼嘅青訓無論量定質 都唔係呢到巴打講到咁一文不值

數據上都反映到

只係曼無計劃點樣用佢地換$

當然我都同意鏝青訓嘅收成期未來呢10年先真正黎
《The Athletic名記David_Ornstein:收購幾日會有消息》

🚨🚨🗣David_Ornstein :

曼聯的擁有權狀況明顯正在擾亂他們在收購市場上的運作能力,雖然這一點都不好,據我們所知,目前擁有權的不確定性可能會在幾天內消除。MUFC 🔴
幾日內有消息=幾日後繼續有消息bid 緊
設施落後咁多年仲出到綠木福仔算係咁了
同埋係睇到有個news 話坦見到班academy graduates唔係top tier就可以送走

先特然講起 曼終於識用呢堆有d質素 又上唔到一隊嘅黎賣錢
亞洲杯見
成日係到計人地青訓賣到幾錢
如果曼肯賣 綠木 福 加拿祖 會多佢地幾多呢
一味笑鳩自家青訓
Sancho 嚴格係屈福特青訓
同加拿祖一樣買 自己再加工
SH可能係格狗家訓黎
我覺得綠木係真係好彩抽返泥
果陣佢u16泥香港有幸見識到
技術已經好好
好記得同隊重有易拉架
技術一樣都係好廢

過幾年再睇返呢班人
好似都係差唔多
唔知係冇進步過
定英超同本地波唔同 勁左好多睇唔出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞