[No News United (/ω\)] 曼聯終極FF轉會窗暨吹水區 [2321]

1001 回覆
5 Like 10 Dislike
有木有阿麥
轉仔可以離開了
後衞牙麥都留
thank you and goodbye 蛇仔 (當年一路溫書dse 一路睇達哥)
Raya
免簽多個herrera 頂fred 個後備位
力架
木係坦蛇手下教應該幾好
有咩免簽好野
梅狗今日做過咩黎
雙BTB or 8號其實大勢所趨

你睇阿 痢 鏝 拜 疤 就算國米 Newcastle
都唔會再有一個所謂攻中位

你仲係用一個攻中嘅concept 嘅話對強隊中場會搶輸哂
而家嘅足球就係要3個中場都全能

要質疑嘅只係mount 同Bruno 兩個無咩推進能力嘅咁樣踢會變成點

但向呢個方向走係大勢所趨

都係果句 你仲諗緊咩442 兩個防中 兩隻翼
4231 Btb + Pivot + cam
out哂架啦
今晚就要here we go啦
出onana 個價應該都買到
點會唔出手…
正解。
冇咁樣諗
我都知而家現代足球係要好全面
但係個問題係Bruno唔係適合放咁後再做推進嘅工作
加多一隻mount 更加解決唔到個問題

應該係要買一隻有推進能力嘅cm
簡單講

隊波要再進步

Bruno 都要再進化到退後一格打個雙BTB

你限死佢踢死攻中位 所謂10號
就成隊波唔會踢到現代化迫槍

但呢樣都係佢最大弱點 無盤球搶進能力
快撚啲搞掂猛好過
隊波要再進步
就係要坦教到佢做到
佢一日做唔到 限死係呢個位
隊波就係會因為佢有限制 呢樣都講左n年
【BBC Simon Stone 】
曼聯向車路士第三次報價求購曼治,報價£5500萬鎊,這將是最後一次報價,如果不接受曼聯將選擇放棄,曼聯認為合約只剩一年的曼治車路士要價£7000萬鎊不現實。

Fabrizio Romano
曼聯將對曼治提交第三次超過£5,500萬鎊的報價。
消息人士認為這將是終極報價
曼聯希望快速解決。個人條款100%同意。
一定係Raya, Onana個頭真係搞唔撚掂
最近葡仔都試將般放後一格
係咪做暑期工爆奶
沙地50m世一cb, ok?
力架龍唔撚可靠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞