[No News United (/ω\)] 曼聯終極FF轉會窗暨吹水區 [2321]

1001 回覆
5 Like 10 Dislike
Ddg張約剩低最後7日都未決定到續定唔續
梅狗真係好撚on9

咁大力點撚救
睇醫生啦…
使唔使打鑼打鼓話比全世界知,我哋要搵正選龍門,等人加價
竟然唔係gay圖
印象中意大利藉既球員過到黎英超既成功既好似唔係好多
所以唔明點解要講月尾bid咁on9
其實次次佢block隊友
都係因為佢懶走動
企定定響龍門前
其實單野都鬼鬼地
DDG都效力左11年
係走定留底應該一早傾好哂啦
有乜理由拖到最後一刻先決定
諗唔明
高層同坦有分歧
個問題係mount英超proven 既位係Bruno 打緊個位
前面3個位都幾乎fix好(福般安)
我地買佢打大力個位又何嘗唔係一個冒險?
Tonali位置/特性上比mount更加適合打8號
我真係唔覺mount呢個買賣比Tonali “安全”幾多

最後我地全季都受人垢病嘅推進問題,唔會因為mount既來到而解決
整合返啲新聞,梅狗似係想搞掂咗Mount再簽龍門,一直放風這同ddg傾緊續約等啲賣家無得抬價,點知梅狗傾mount單deal傾到ddg張約差唔多完都未搞掂
其實係
呢d老臣子 如果唔續應該一早講左
之後就會出晒post咁
而家咁乜都唔做
似係賣盤個到未有定案 所有野都hold撚住左
你識,我識,就係梅狗唔識
Reject bid未呀
📝 - #mufc's management has given the go-ahead for a David de Gea renewal and have reached an agreement in principle [La Gazzetta]

📥 @Manchester_Utdfc
高山:有啲野你以為我哋啲球迷都諗到,啲球會高層同老闆無理由咁on9諗唔到下話,點知其實佢哋真係咁on9諗唔到
but Ten Hag wants a goalkeeper who is good at hair- he has asked for pigford.
呢度好鍾意將攻中改造成中中
留名睇坦蛇唔教走人
曼聯再次墜落
舒服
pigford
咁要留低麥龜加乘了
有場無左般條中場災難級
坦慘到要做埋簽人個位
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞