[No News United (/ω\)] 曼聯終極FF轉會窗暨吹水區 [2321]

1001 回覆
5 Like 10 Dislike
個邊50-60m就實際
依邊50-60m mount就唔實際?
都唔係未試過
This is Manchester United
Mount一年約又廢有幾實際
Barella 勁好多喎
而且運波嘅中場中係我曼最需要嘅野
其實Mount又真係符合哂坦蛇要求中場有既skill set,係呢一季太閪令人膽心

不過如何係60M內簽到既而佢又踢得返早幾年既水平呢單deal係一單唔錯既deal
巴利拿國米reject咗紐卡素50M既bid啦
佢無返東拿利咁上下既轉會費唔使諗可以帶走佢
點樣符合晒所有要求
坦克最勁嗰套就係需要Fdj呢種識得由後場運送個波
推生個波嘅中場
Mount 完全唔係呢類
買英人再+曼聯稅,你當60M入面有15-20M係水魚稅成件事就會合理好多
咁人係識變既,當初好多人都以為哥迪奧拿只識打433;變下變下依家打3241都得
英國放工 梅狗又一day啦🚬🚬🚬
我估可能會搵拉比老母
唔係top class但佢都有推進能力嘅
Kai都係賣65
Mount冇人爭一人約加上年廢到仆街
今年講到明冇budget都要成60去買on9
紐如果簽到tonali + Maddison
中場中路三個勁到仆街
Tonali墮後
Bruno g box to box
Maddison cam

簽多隻有料嘅中鋒,下年應該可以排第二
拉老母急需好多
話咩4141或者般踢後一格
感覺都唔係好選擇
佢上年都打得唔錯
不過好似啲傳聞冇晒
到最後又俾人買埋
tonali係打joelinton個前插位
戇鳩先會話要將Bruno墮後
明明踢得最好嗰半季就係專心打cam
Killer pass + 禁區插入
Mason Mount has agreed to sign a five-year contract at Manchester United worth around £200,000-a-week! #MUFC [Jeremy Cross,daily star]
📥@Manchester_Utdfc
我哋唔差喎
Casemiro 墮後
Mount btb
Bruno cam
佢踢開墮後㗎喎
Pirlo Rodri嗰個位
繼辛祖之後
又一個英撚廢柴
講到Kai踢得好好咁
其實唔明點解係咁吹奏maddison 佢係有少少料但頂盡二線頭
佢個樣好北姑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞