[No News United (/ω\)] 曼聯終極FF轉會窗暨吹水區 [2321]

1001 回覆
5 Like 10 Dislike
一落場就送個波畀人
垃圾都65m
Costa 世界盃災難級表現
牛油手+預判錯高波+短傳傳比對面
希望你記得所謂既巔峰ddg
踢2018 世界盃 一己之力帶西班牙出局
自己屋企無健身器材操開架咩?搞乜
【失蹤潛艇疑內爆解體 5名乘客罹難】

「泰坦號」(Titan)潛艇日前載著5人前往觀賞知名沉船「鐵達尼號」時失蹤,美國海岸防衛隊官員宣布,潛艇上5人已經罹難。

美國海岸防衛隊表示,加拿大船舶部署的深海機器人,在水深4000米處發現5件不同的主要殘骸,距離鐵達尼號的船首約488米,相信潛艇發生內爆解體。

爆炸
橫掂都係
龜+拜利+bw+fred+馬+sancho+ddg 直接換舊飯

條友以前咪咁上下, 長袖唔覺啫
好似話要自己出街練,係都番去練啦
飯去鏝,卡些度去轟

Understand Chelsea are still working on Moisés Caicedo deal. Personal terms are almost agreed and player’s priority is still Chelsea as things stand. 🚨🔵🇪🇨 #CFC

No official bid to Brighton yet — due to Chelsea busy with many sales between Havertz, Kovacić and Saudi deals.
而家前面唔識入波,中場唔識推進,中堅玻璃、唔可靠、龍門唔識傳波

講到得前鋒有問題咁
屌佢老母咁撚樣避ffp
找卡數無錢買就借沙地過橋再係沙地借返過黎
屌,個爆炸頭我第一眼以為係梳泰爾,我仲諗點解外借完返黎高咗咁多
事實係中鋒位最大問題
上季咪睇到馬狗靠唔住+ WW質素既替工會浪費幾多黃金機會
接受現實啦
我地下個星期welcome Mount
綠木回歸,前鋒問題已解決
比錢轟去買卡些度
格狗點解唔去
唔知剩返幾多
臨尾嗰期都撞撞哋牆, 獨到喊
果期同朗哥有心病死都唔肯交波
睇佢嗰樣似廢咗一半
重要明明雙槍
下下推去左面鳩射
慶幸係依家有坦蛇,有福呢個成功案例,綠木應該都無問題既
(如果綠木生性)
In 坦蛇
I trust
依家傳緊Caicedo幾錢?
應該唔平喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞