[No News United (/ω\)] 曼聯終極FF轉會窗暨吹水區 [2321]

1001 回覆
5 Like 10 Dislike
點會

雙BtB陣 你睇下鏝 皇 痢點踢
兩個都要攻守迫搶做哂

坦 哥狗呢d唔係以前嘅足球理念
結局就係飯去鄰居度
明明左閘長毛踢到拎Young Player of the Year
準備出醜
日日是許軼。
"young "
同tier 1 球會比係差半截
但上面講到紐卡素係球皇級中場咁濟
打後面睇嘅數據係goal assist
至少俾坦蛇知 幾時搞掂賣盤呀
內部溝通都無就真係抵屌啦
全部deal都無take action
lm
好撚柒西頭痛
其實曼嘅青訓以量計

可以生存係歐洲top 2 tier 聯賽

3年前有個數據係除左疤狗 同Ajax之外歐洲最多

單以頂級聯賽嘅量計 就咁睇個青訓係屌打 鏝 車 呢d你覺得佢咩設施好好又盛

就算質方面都出到綠木 福 呢d

唔見得鏝除左Foden 仲有邊個有呢個level

當然鏝係近10年先大搞

佢地未來呢10年個青訓先見真章
呢到好多人都係格離飯香心態
總之曼聯就係閪
睇topic以為變左紐卡素post
使大錢要董事會批准?
Manchester United named best in Premier League at producing players for Europe's top leagues

A new report highlights of the work that done by Man United's Academy.

https://www.manchestereveningnews.co.uk/sport/football/football-news/man-united-academy-training-cies-19250271.amp

睇番係得疤 皇狗 Lyon 多過曼
我地個青訓系統你話咩設施差 以量計仲係全歐洲top 4

以青訓規模計 鏝佢真正收成期要追得上我地係都仲要多幾年時間
是旦出啦
其實已經出左好多
Cole Palmer
Jadon Sancho (踢我地隊廢姐)
Phil Foden
Rico Lewis
Lavia

佢青訓仲有成堆所謂既wonder kids未上位
有個叫Kayky

我地練出黎果D所謂youth players 好多冇戰術重心
唔知到底咩戰術咩位勁既
人地練出黎果D 有哂體系
我地係俾人爬左頭好多年架喇
以量計 以係頂級聯賽生存到 俾哂數據你睇
呢一刻鏝仲有排先追得上

你講d咩 lewis Lavia 根本未proven係長期生存到

過多幾年先係鏝真正收成期
近年嚟講軌堆青訓最標青
更狗
Zidane Iqbal announces he’s leaving Manchester United. 🚨🔴👋🏻 #MUFC

He’s joining Dutch side Utrecht on €1m deal plus sell-on clause.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞