香港航空公司又出事!!!

1001 回覆
54 Like 5115 Dislike
傻仔 外地port不嬲都係-60分鐘counter close
第一次坐飛機?
樓豬應該嬲爆爆咁睇緊0635嗰班有冇位飛
如果有應該過多個零鐘先會再去checkin
如果冇就再等下啦
我係樓豬就喺東京玩多日算
要執喼都喺counter附近眼尾瞄住咁執
啲顏色諗起又要打j
幫你推
樓豬都叻,應該本身諗住一面倒好多fans支持
最尾點知一個鐘俾人屌到上熱門
條傻西 以為開post 前大把人會幫佢
點知點傻西 成條傻鳩咁 柒左唔認
樓主完美示範香港西客
自己以為自己好識野
使錯野第一時間賴人,之後再投訴,最後放上網公審
教科書級
十一點到機場唔係即刻Check In而係去咗執行李,唔係前一晚執好哂咩 ,個個機場都唔夠人架啦,做完Check in個個又衝入去幫你對Passport又對登機證,
自已做埋啲閪野又話人閪 ,樓主冇乜事都唔好再去旅行啦
佢第一次撘飛機,係會on 9 左啲
就係樓主呢啲人做臭晒香港人個朵
以為道理喺佢個度 實際只係閪客一名
畫哂底線分哂大小油埋顏色
預開2hr
冇marco polo 嗰d bag drop要排成個鐘

想食飯shopping 就要預3-4hr
有錄音先有得搞大佢
蠢過支那人
第一次搭飛機?預早check in係應該架喎。仲有你執乜7野,可以執成個鐘,仲要最後幾分鐘先check in?你都幾撚大牌喎
早2粒鐘去機場執gip
如果你去程都咁撚on9預得一個鐘頭去checkin都可以飛到去日本已經偷笑
要寄行李好心就早3個鐘到機場寄咗先,預到時間咁撚趕只能夠話抵你死
ONLINE CHECKIN衝入去咪得囉傻閪
不過安檢得黎仲要去到個垃圾GATE應該都已經出左跑道
縮返入你老母個閪度啦傻仔自己柒出國際學人爆鑊
你都on9得幾離譜
完美咁示範咩叫岸鳩西客
航空公司名都攪錯重要死撐
自已冇預鬆時間 屌人地準時收counter
執gap去機場執成個鐘
重要發人爛渣

重想上網開post圍爐揾著數
你就是但掉個垃L圾故仔出黎
人地咁大間航空公司就等人網上批判
dllm唔好影衰香港人喇 垃圾
我通常早三個鐘 check in
入去 lounge hea 下
利申:坐開 J class ,未坐過廉航 sor
流量密碼錯誤
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞