香港航空公司又出事!!!

1001 回覆
54 Like 5115 Dislike
唔敢了
應該話 之後記得打去改返岩

咁岩批到大假 又發現過左期
見票價靚book左先 (知道可以鳩填住先)
事後冇改返岩 我知我錯

過到真係好彩 好想多謝返當時個男職員
但checkin完已唔見左佢
或者係多謝樓主提供笑話
可能著晒上身,如果上到機,個post會變成做乜架機冇冷氣
樓豬有冇諗過點解成班機咁多人得你一個上唔到機?
有常識都知無論你搭邊間航空公司,at least早最少兩個鐘去機場正常啦
有病就唔好搭飛機啦,建議po 主留返香港搭黨鐵啦
邊句見我怨?
我陳述個入錯原因 係因為有兩個email 我睇錯
疫情前搭Peach返香港用BNO一樣都係自助機彈Error

除咗Peach之外,用BNO係香港機場用CX嘅自助機都係用唔到,仲要連Error嘅字樣都冇,搞到我試咗幾部機

btw 仲有韓國嘅退稅機都係用唔到BNO
好多人分唔到UO HX
好多人以為某航空公司比最遲40分鐘就全部都係40分鐘
投訴入既話機管局會睇CCTV要航空公司拆掂佢
而家有晒人見證都要上黎吠就知咩事啦
bno而家香港自助唔到架
因為佢唔承認係旅遊證件,要全部排人手
比人負皮到唔敢再上黎
其實每日得幾班機返嚟點會長期都有staff係check in counter度,上個月我係關西返嚟地勤都係夠鐘先係counter出現,跟住登機個陣之前幫我做check in嗰個地勤又係登機閘口出現
上水未樓豬?
美加飛返亞洲3、4個鐘前去到差唔多

樓主作故仔
夠膽就貼機票上黎
屌你老母第一次搭飛機?
你係遲到囉。
韓國我幾年前去bno已經用唔到
似係韓國懶得整
樓豬表示佢有兩個鐘頭先去到,但take off前一個鐘先check in
我之前有次係羽田定成田,出境開得一個counter成機人有半機排緊隊入唔到去,見住啲空姐不停走出嚟望,之後先肯開多兩個counter
歐洲機場大部分安檢都要預一個鐘
樓主可唔可以改標題做 香港閪客又出事
窮撚去旅行係咁 要玩到最後一分鐘 下次唔知幾時有得再去
其實樓主應該keep住呢個心態,
今應該可以一世都上唔到飛機
ching好日唔開po一開就引來四千負評唔簡單
支持你投訴到底,上埋東張伸怨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞