香港航空公司又出事!!!

1001 回覆
54 Like 5115 Dislike

自己on9就收皮啦,仲屌人
寫又寫錯,屌又屌錯
白9痴
所有遲到counter 導致check 唔到in 嘅case 唔使審一定係西客問題
提早一個鐘check in 講到提早兩個鐘咁,汁行李時間唔計?
所有遲到counter 導致check 唔到in 嘅case 唔使審一定係西客問題
去到機場 第一件事緊係checkin先啦
香港好多精神病患者
準備定開post 2啦
推到呢d 傻閪上報為止
自己出事就話航空公司出事
正常人喺屋企執好行李然後去機場,樓主就帶哂成個屋企去機場至即場執行李,係有性格嘅
首先check-in counter 同上機前check boarding pass 嗰班地勤通常係同一班人
其次係飛機起飛前1小時停止辦理登機手續,即就算要拗,你都要係要起飛前1小時01分鐘要喺係counter到
當然正常人都應該唔會預到咁炆先係counter出現

更唔好講樓豬點解早兩個鐘去到機場但執行李會用一個鐘
都唔講行李𠵱啲要提早執好,去到機場頂多買幾盒餅窒入個gip到
再唔係明知自己買得多嘢一定加個手提袋
放大啲字就代表啱呀
樓主不如DEL POST
唔怪得佢搵唔到check-in counter
師兄不如post 張有名有日期時間班次嘅機票出來或email cap 圖

等我哋幫你主持公道

潛到落地核
我有次台灣返香港 5:30 機, 我4:45先到機場都仲上到機
點解唔check in左先食野
一來寄左行李唔會咁輪盡
二來跑去boarding gate既時間你地控制到,check in counter用既時間就控制唔到
三來自私啲咁講,check in左隻飛機都會係咁咦等一等
最多上機俾人仇視
早個鐘到機場係常識吧,on9 想人等你坐私人飛機啦,但你又要坐廉價航空。冇錢又要嘈喧巴閉。香港就係多得你呢啲閪客。
香港大學又出事!!!!

香港大學又出事先啱
唔係航空公司出事 係樓豬出事姐
勸樓主唔好再坐飛機 柒撚到傻
其實佢係話香港航空公司,唔係香港航空
不過標題都打到咁,都諗到單野係邊個衰
講就執行李,邊有人執成個鐘九成見到條隊長就周圍hea下先仲笑鳩啲人排咁耐
樓主返到香港未?
全中啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞