香港航空公司又出事!!!

1001 回覆
54 Like 5115 Dislike
戇鳩 你大陸係飛內陸定國際線啊?
飛到去日本但飛唔到返香港,算唔算第一次
仆你個街係咪想笑撚死我
第一次塔飛機? 不嬲預早2-3粒鐘到機場
自己弱智仲大大聲唱通街
啲航空公司無出事
出事嘅係你個腦
樓豬下次游水返黎算啦
唔洗受人氣! 撐你💪🏻
講開自助 過程有啲複雜 我係日本返香港 搭peach

試過啲機整唔到 問個男職員 check左陣 佢叫我去返counter
到counter 先發現我俾錯email個職員睇 先搵唔到個號碼
佢叫返我去部機再整一次 見我面有難色 條龍打哂蛇餅
佢話next is me
去到部機入號碼話出error 又問嗰個男職員 又叫我去返counter
我話岩先佢彈我黎去機整 驚佢再reject我
佢就即刻衝去同counter up左輪 話下個到我
然後counter 入左一大輪 然後問我 passport no唔岩
我就話book機票時未換新 所以鳩填
然後佢走左唔知邊度 等左陣就話攪惦 過程個地勤皺皺地眉 但過程都 nice

你見上面都大堆字 實際過程應該都差唔多20分鐘
反而香港出發時 就咁隊本passport 俾佢就攪惦
爭咁遠既
email 又錯
passport no. 又鳩填
又一傻人發現案
樓主當呢度小紅書
on99咁
樓主個腦又出事!!!

預早一小時?
真心膠?
話時話點解樓主去程又無事
照道理佢咁預法,去果時都係咁預算
我諗你唔係唔適合搭hkexpress

我諗你都唔係好適合旅行
樓主深潛左 你就接力伸個頭出黎比人屌老母?
自己鳩填passport email搞到搵唔到你啲資料 仲話人地搞得耐?
因為你入錯晒d野?
因為窮撚去程唔會爆喼
樓主ID 叫人間溫暖
係香港唔洗執行李呀嘛
係日本狂掃完貨 怕超重又無錢買多件寄倉 先要左塞右塞搞左成粒鐘
大種乞衣黎
我以前成鳩日要飛大陸做野,內陸機最遲都要40分鐘前係counter打尖。
如果係上海北京大機場安檢要排長龍個d,直情要空姐帶你去打尖安檢。
條友真係9up唔洗本
係喎
一定係啦
香港有咩人會未搭過express呀
除非好有錢從來唔搭廉航既姐
但第一有錢人點會咁辛苦自己搭紅眼機,第二樓主d言行點都想像唔到好有錢
成間公司既女人都叫做空姐。check in,聽電話,機上嗰d全部都係
不嬲都要早120分鐘到機場checkin
你自己遲去checkin又要屌人 0050機又當0100機
擺明仲要度縮到仆街

以為自己好撚醒慳到錢

點知而加嘔突張機票

咪谷住谷住囉

果浸窮酸味呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞