我是悠二,你問我答,電腦砌機討論,電腦求助解答 ( 61 ) - Yujihw砌機List 4060準備出

1001 回覆
7 Like 11 Dislike
麻煩哂悠二兄
4070 Ti優惠黎了
用琴日做優惠個隻Giga SSD 7300 Gen4 + Windforce 4070 Ti + FSP 850W跟埋12vhpwr.每件都減$80
新手求list
想砌4070 細機箱防塵易清潔同埋唔玩rgb 主要用途打機
有無師兄知搵唔到Wi-Fi 可以點解決

Gigabyte Z790 AORUS ELITE AX-W White Edition DDR5 LGA 1700 ATX

呢款冇了
Antec p20CE
你有冇話玩咩解析度
風扇轉三把thermalright c12c更好

Ssd轉7300 gen4 giga
插完上去直接用到

當然你唔介意資料冇左 當然洗機裝落去就最好

以為你一早入左group
我覺得可以唔洗等
呢兩張唔會了

嚴格上呢兩張長期做緊優惠
係個7600我都準時落架

已經冇貨

我準備全面轉哂7600X
我覺得你轉返d31就ok

反正你係Micro atx

卡可以俾多少少6650xt
1 x [7月優惠]Intel® Core™ i5-12400F Tray RIVIA貨
價錢:$1,090

1 x [7月優惠]Gigabyte H610M H V2 DDR4 Micro-ATX
價錢:$530

1 x [7月優惠]ADATA XPG GAMMIX D20 32GB (2 x 16GB) DDR4 3200 Mhz C16
價錢:$599

1 x [7月優惠]ADATA LEGEND 850 1TB Gen4x4 M.2 2280
價錢:$399

1 x [6月優惠]MSI GeForce RTX™ 3070 Ti VENTUS 3X 8GB GDDR6 OC LHR
價錢:$3,499

1 x [7月優惠]Corsair TX-M Series™ TX650M — 650W 80 Plus® Gold Semi-Modular (砌機減$30)
價錢:$420

1 x [7月特別優惠]ADATA VALOR AIR COMPACT 4風扇 ATX Case
價錢:$399

1 x [7月優惠]Thermalright AX120 Assassin X 120 Refined SE CPU Air Cooler
價錢:$125

1 x $80 砌機服務,首30天免費上門收機檢查,五年免費自攜保養。
價錢:$80

總計: $7,141
https://www.faroll.com/customize#MTQzMSwzODU0LDQ4NzEsNDkxMyw1MjgxLDY0MzgsNjY3MSw3MTY4
有無防塵機箱推薦?
用好耐都唔洗拆出黎清塵果d

筆直2000
你塊板有wifi?
有2隻3.5 hdd 同1隻2.5ssd 隻想用番, 同埋想要front panel 有type c 所以諗住用d41
悠二巴 今日送唔送到我張訂單:230625000197986 今日第十個工作日 我只係想放假可以打下機 差條ram等咁耐
如果700-1000
想要隔塵勁d既 (因為屋企多塵+有貓)
可以有咩選擇 外型簡約d ok了 唔洗太型
2k 可以順行就得,諗住隻牛預大少少可能之後心血來潮upgrade display card budget預8千左右
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞