[KPOP] K-POP 2023討論區 (30)

1001 回覆
25 Like 13 Dislike
你老4講咗

(真)人型貓
幫frd問
話說朋友隻貓女發情
但係獸醫話未夠秤做絕育
但貓貓日叫夜叫 好似好難受咁
咁朋友網上見到話如果拎支棉花棒
輕輕力隊入去貓嘅妹妹入面
貓貓好似就會舒服啲
又唔會好似男仔貓嘅jer jer咁有倒刺

有冇人試過?
你咩事
我隻貓學我日日發情
姐係點
封殺aespa未
凍飲哥即係邊個
無入dive谷唔知
同笠狗差唔多style嘅Dive
大叔老嘢味超濃
吓咁都得
https://twitter.com/punswift/status/1669682671600152577
https://twitter.com/mommie505/status/1671162043809017865
https://twitter.com/fileschaelisa/status/1671396974333919232
同樣喺度twerk又著得少過twice但就冇人覺得佢哋賣淫 證明只係我老婆身材太好先令你誤會
閔媽咪好似分享過經驗
佢井得幾岩
仲有Sana身材好到衫都爆
鯰魚跳到一半剝剩bra添
講緊你隊野又講其他人做乜9
啫係講賣淫都係鯰魚行先囉 一個係主動剝衫一個係被動爆衫
同埋如果twerk幾下就係賣淫咁又唔見你哋話lisa rose係賣淫
總結twice只係身材太好 你覺得佢哋淫係你嘅事 唔代表佢哋係喺度賣淫
【Twi】SM官推更新SM已開通保護SM藝人權益的舉報中心“KWANGYA 119”:

大家唔好send咁多email嚟
做撚到我死
就係覺得佢哋有性吸引力覺得佢哋正先會話佢哋淫
上次你話邊隊風塵味重
被動爆衫

21日,SM開設了保護所屬藝人權益的KWANGYA 119舉報網站。由舉報損害藝人名譽,舉報非法門票、著作權侵權,更正舉報與提出意見,服務咨詢等公告欄組成。不僅可以舉報謠言及誹謗文章,還可以舉報假新聞。只要是SMTOWN網站會員就都可以使用。

SM方面表示:「因散布謠言、惡意誹謗、侵犯私生活等導致藝人頻繁遭受損失,因此我司相關部門計劃以舉報資料為基礎來確認是否違法,並採取起訴、告發的措施。」為此,S.M於今年3月與法務法人世宗簽訂了業務協議。

開通不到一小時,已經收到了300+舉報件數

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞