[KPOP] K-POP 2023討論區 (30)

1001 回覆
25 Like 13 Dislike
Enhyflop震碎kpop
咁大波邊忽似偽娘
都唔係第一日嘅事
而且我有得睇twice高汁演唱會的確好開心
Aespa 成隊而家爭Gigi未Po泳衣照,愚台今晚又係不眠夜
Karina po嘅相,見到係三個人咋喎
即係愚台手足好想睇gigi泳衣照?
冬天個波大撚到
甜狗朴狗回來吧!!
人民英雄🕯️
好柒
心掛掛
植樹滿子搵咗成晚搵到未?
擺完二代上枱就收咗皮
我係問二代團演唱會無dance break環節咩
咁其他人無試過無錄聲咪無囉,咁又點啫?
樓上NMIXX唱得好過原唱tim
其他人亦無試過演唱會唱歌唱唱吓走入後台
完咗演唱會去食海底撈tim
同埋你要鬧無錄vocal呢樣嘢嘅話
Leeseo同秋天cover Love Killa無錄vocal嗰陣已經要話啦
當時仲經歷完年尾MBC坐定定喺度都咪嘴嗰單嘢tim
點解cover男團歌無錄vocal就無人講呢樣嘢?剩係笑老套?
睇唔起男團呀?
係dance cover BP嘅歌先嚟出聲?如獲至寶?
盲撐confirmed
冇你地dive追得咁貼呀ching
係咁重複話old news就唔屌得
#NEWJEANS JAPAN TWITTER UPDATE

NewJeans 2nd EP ‘Get Up: pre-sale decision!
We will start accepting pre-orders from 11:00 a.m. today, June 19 (Monday).
Details regarding pre-order sales will be announced on the NewJeans JAPAN OFFICIAL SITE.
looking forward to!
Bunnies!Get up!
Dummies !
S.M-CBX戲劇性地和解「理解彼此的立場,EXO活動將活躍地展開」

S.M表示:「本公司和藝人三人在承認和維持藝人合同關係的同時,通過部分協商和修改過程,決定更加活躍、持續地開展EXO活動。」並表示對第三外部勢力介入存在誤解。

「本公司和藝人三人向包括粉絲在內的除三人以外的EXO成員們、相信並等待EXO的人們表示歉意,為了報答支持我們的很多人的支持,我們將盡最大努力。
你NJ谷友幾時呵番你
Red Velvet Wendy首次挑戰音樂劇

8月將出演《Rebecca蝴蝶夢》 10週年紀念公演 wendy將飾演 「我(I」)一角,展現演技和歌曲。 「我(I)」 是一個從柔弱純真的女人成長為堅強堅強的女性的角色。
公演時間8月19-11月19日

有冇見過真偽娘架?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞