[KPOP] K-POP 2023討論區 (30)

1001 回覆
25 Like 13 Dislike
有一幕一定預咗俾人整gif
平時睇佢ig玩既時候都好精神
係做野先有事
小IU
Red Velvet Joy 經過兩個月後重啓活動
上年好似爆過 同一個?
分析得幾好
美 但佢啲rap有啲煩
https://www.youtube.com/watch?v=q7dU1Gwn7wE
崠瑛連into the new world都唔識跳

帥!
其實佢有時唔係唔識 係專登扮哂野唔跳 好能賤

Spicy 句 Don't stop 겁내지 마 Bang, bang 點會唔識呀

DIVE出列,俾人踩到上心口
朴敍俊講啲嘢都勁大男人
訪問話要搵高嘅女人 覺得高嘅人可以好好照顧人
又話希望未來老婆唔做嘢全心全力照顧家庭
歡迎Dive/英粉駁嘴
JYP職員認為Sana最美!看過海嫄「學貓叫」 Tanaka羨慕:換我來做

南韓諧星金慶旭(Kim Kyung-wook)近期以其人設「田中(Tanaka)」活動,因模仿日本人相當到位而擁有高人氣,日前他到JYP大樓拍攝節目,並訪問職員「認為看過的女偶像中哪位真的很美?」其中一位回答「我個人認為是Sana」,更有職員分享看過NMIXX成員Haewon(海嫄)學貓叫,讓Tanaka相當羨慕。

最新一集的《吧啦嗶哩啵2》(暫譯,빨아삐리뽀2)中,主持人Tanaka來到JYP大樓內只有藝人能使用的咖啡廳,他問咖啡廳男職員「看過的女偶像中覺得哪位真的很美?」其中一位男職員回答「我個人認為是Sana」,Tanaka好奇「Sana有來買過咖啡或飲料嗎?你不會很緊張嗎?」該男職員則說「很常來買,雖然緊張但我會裝沒事」。

接著,另一位男職員分享了工作中的小故事「我很常看NMIXX成員Haewon(海嫄)相關的短影片,我向Haewon說,看過她學貓叫的影片,結果她竟然現場重現『喵~』」,讓Tanaka相當羨慕,直呼「讓出你的位置,換我來做吧」。

https://www.youtube.com/watch?v=wNrHyATQImE
著襪 + heels 真係好撚柒
做咩姐你
又玩25?
真係唔識跳定扮唔識跳itnw 兩樣都唔應該啦
[閒聊] Running Man近期收視率趨勢

近期收視率從3.7%到最近為2.8%
顯現一路下滑的趨勢TT

留言:

1.以前去東南亞巡演的時候挺好玩的。
2.只是作為吃飯的朋友偶爾看一下kkk
因為是可以安心觀看的綜藝所以很喜歡kkk
3.PD換了之後有點無聊。我一直在看,但之前是寶弼PD時更好玩。
4.Running Man是我最喜歡的節目,但最近真的不好玩了....
5.寶弼PD的時候都很有趣。
6.兩年來我每週都看Running Man,但老實說,PD換了,一點也不有趣了
7.PD變了,沒意思了TT
8.寶弼PD在的時候很有趣,但現在已經不太有趣了TT
9.過去幾週節目內容很有趣,但收視率令人失望
10.Running Man仍然很有趣kkk 所以我每週都看Running Man,但我只看OTT..
11.Running Man是我最喜歡的綜藝!!!!!!
我還是很喜歡看Running Man kkk
https://theqoo.net/2835143877
老實講冇咗光洙真係唔會睇
Top one係閔熙珍喎
坐完月?
2個月實生撚到啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞