[KPOP] K-POP 2023討論區 (30)

1001 回覆
25 Like 13 Dislike
再鋒利嘅刀都會有生銹嘅一日
指交!

佢除咗呢個動作仲識唔識其他 成段chorus唔係拎起個手指尾就係咁樣扭
唔唱都算 spicy個舞咁簡單都懶得學
辰妹妹我同你做愛啊!!
導狗敗走後呢都有勁多
KBS今年在日本舉辦「歌謠大慶典」

19日明星新聞採訪結果顯示,KBS將於2023月12日在日本埼玉縣西武巨蛋舉行“KBS歌謠大慶典”。KBS歌謠大慶典是活躍了1年的K-POP歌手們聚在一起進行的慶典。“歌謠大慶典”製作組正在邀請在日本一起的藝人(組合、歌手)。非韓國在日本舉行的“KBS歌謠大慶典”究竟會以怎樣的面貌進行裝飾,備受關注。

韓國歌謠大戰去日本搞 依家KBS俾韓國人鏟到上天 唔知唔會唔收番
kbs係韓國最官方嗰間電視台嚟 竟然話去日本搞歌謠大戰
幫手講定先:太忙無時間練
https://twitter.com/theseoulstory/status/1670015773975412736?s=61&t=Tq5oWIdMPtSxembZxgAaVA

兩個傻閪,Kill this love係Leeseo同秋dance cover環節
Spicy係分咗兩team Random Dance Play
仲有跳埋Flower同Rover tim
已經唔係第一次無睇清楚就為笑而笑
上次唔知邊個傻閪連Jewel box版本同正常版本嘅銷量都分唔到
真係智商唔高過70
睇見你咁嬲真係好好笑
可能你真係食開屎冇睇其他演唱會 演唱會仲要random play dance 玩得呢啲就叫fanmeeting啦
人哋真係叫做fan con
韓國場同馬尼拉場都係
睇fan con等於食屎
你咪唔好睇任何團fan meeting囉
傻閪
唔識英文?concert wor
加個fan字就唔係concert?
The boyz嚟香港都係fan concert
都係玩遊戲佔半,你唔鬧?
https://twitter.com/jaemnojeno/status/1670225071942533123?s=46&t=i0-WZ3L_Xad1cAOFgmpl5g

出嚟企埋centre 係得佢一個喺度9跳咁能尷

難怪有啲人迷佢都唔能敢認
http://www.cnnphilippines.com/entertainment/2023/6/19/IVE-PH-first-fan-concert.html

菲律賓CNN嘅報導都係叫fab concert
無分別就唔使叫fan concert
傻閪
人哋剩係留意IVE架咋
不過都係會睇錯
無計,智力問題
??
Cupid超越OMG
細公司奇蹟
從來親日仇日都係政治需要

//韓國總統尹錫悅接受美媒專訪時表示,要求日本就100年前發生的事「下跪」是不切實際。表明韓日應學習歐洲,不應糾纏歷史,面向未來共同合作//
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞