東京美食分享區(13)

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
你幾點食到?
好似好辛苦咁 食完戈 番酒店訓?
清勁到
希望你滿足,走個時可唔可以行埋去大和睇下
而家連大和都咁多人排隊
台場間bills 我尋日都有經過 係咪sega 座野隔離
想問下兩間食店有冇伏?大家近排有冇食過?

Omakase好難book就tabelog求其book咗"海味"
見有3.97分應該ok啦
上網睇下人地comment, 好似話去到第五代師父,
差咗好多咁話高分係以前啲師父積落

"みかわ 是山居"
天婦羅之神, 而家質素如何? 睇上網comment又話好油
見得番private room位, 冇counter位
同埋要俾5000yen冇得退去訂位
有啲猶豫
係 啲人走哂 海味已經唔係海味

btw 是山居 我都book左
感謝
咁放棄海味了
睇下臨出發前執唔執到其他名店雞算
你book唔book到counter位?
坐private room食日本高級天婦羅係會點處理架呢?
佢冇得一整完就放落你隻碟到
唔介意budget嘅話可以留意下Tableall,近排好多雞
感謝, mon住先
我見Omakase.in果啲都係, 一到3日前要收50%果啲都會有啲雞執下
燒肉嚟講
Book到呢兩間
よろにく(Yoroniku)
https://tabelog.com/tokyo/A1306/A130602/13042979/
見佢由前幾年銀店跌到2023年銅店係咪跌緊watt?!

蕃 YORONIKU - 好似上個po見你地話佢而家俾啲cheap肉你?!

咁兩間揀一間, 揀邊間好呢
諗住聽日去 坐頭班鐵應該ok?
所有依類omakase
坐private room 真心好on9
好似入左監獄 等人攞入離食咁 完全睇唔到預備個過程
食完就同同房的人你望我我望你
上次食過都唔叉
係貴左少少咁
但當然比唔上上位果幾間
準備搭飛機返去現實生活而家好撚憂鬱
飛之前都要去涉谷食多轉道玄坂マンモス
師兄你d麵都好多下
佢整完,然之後搵個侍應搬上嚟俾你食。
其實天婦羅預咗有油,佢炸天婦羅點都會有油,如果天婦羅炸完之後冇油,根本上唔現實。睇嗰個YouTuber講嘢,最初佢彈完人之後,之後不停咁讚,講真啦,佢彈完如果佢唔讚我唔知道佢點樣收尾,人哋話晒天婦羅之神
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞