東京美食分享區(13)

1001 回覆
8 Like 1 Dislike

塊叉燒好好食 麵好煙un 係好食嘅
不過湯底就唔啱我
さわ田
有有巴打book 過? 酒店話book唔到
係咪淨係可以用 omakasein book?
我入到去 佢無講下次幾時公開 抽 日期 時間
其實點book ? 每個月 1號 moon住 ?

預訂規則詳情
當前預訂接受期限
到 2023 年 6 月 24 日星期六
下一幀的接收開始日期和時間 即將被決定 ???

btw 其實 呢啲餐廳 book一位 定 book兩位 的難易度有冇分別? 邊個比較容易
銀座個商場個格局都好唔同
已經少聽人討論,同埋一般遊客應該會坐遊客counter 非大將serve
排過45分鐘食個特製醬油拉麵,無乜特別
有冇OK嘅迴轉壽司推介?

啲想Book嘅omakase壽司店完全book唔到又執唔到雞
食迴轉壽司算鬼數
立食啱唔啱
立食啲FRD應該唔制
但又唔比影下相
omakase.in 果啲勁壽司店真係捕嚟捕去都唔得
有間4分嘅聲稱每日11點可以BOOK到下個星期同一日
但11點準時去捕都係乜都見唔到嘅
Tabelog任book果啲上網search下又伏味濃咁
根室花?幾件前食過覺得幾高質
但應該係排隊店
八重州根室花幾好食 不過要立食
如果想坐喺度 記得間嘢喺銀座
係喎
原來有立食根室花同迴轉根室花
Omakase 我寫過email屌佢
佢覆番係咁
the vacant seats are not displayed due to the complicated multiplication of OMAKASE's original algorithms.

跟住我話你個網無撚用 我用pocket concierge
就訂到了
Omakase in個網好撚多枱底規定
有啲高分壽司係開booking個時間前5分鐘已經pending by other customers
我仲以為pocket concierge係廢架添
最後我一間都冇成功過喺Omakase.in度訂到
全部book到又想食嘅都係tablecheck到訂嘅
一休又係dklm, 深町見住個時段有但永遠send去book就話fail
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞