東京美食分享區(13)

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
BTW
初音鮨又咩情況
https://tabelog.com/tokyo/A1315/A131503/13017742/

我有冇search錯
Tablecheck見佢好似咁易BOOK
仲要Lunch有16500yen?!
呢間係咪唔做lunch,想book但見唔到有
佢幾時有16500 yen,dinner 60000+
所以唔知係我search 錯?!
DINNER 60500 yen
lunch16500 yen
定其實係第二間嚟..?!
https://www.tablecheck.com/ja/shops/hatsunezushi/reserve
都係L佛最高汁

最中意睇佢突登食伏野
呢2條友食高質果啲餐廳唔會拍片
放上youtube果啲大家明啦
有冇巴打最近食過 小野二郎 本店
師父依家係咪 淨係 晚市 先會出現?
我7月 book 左佢 中午, 但中午好似得徒弟, 佢唔會出現,
所以上黎問問
已經好過台灣件百0果
隨緣,有人話早去有機會 比次郎serve,其他應該係大仔
想問下你哋係點book餐廳
唔該晒
想知點 book 到
我上個月食係直接係ig book
個老闆會隔幾日reply
我是傻仔
唔該Ching
8000rmb
對 諗緊取唔取消

本人在線先係靈魂
咪就係得佢一個吹奏
alfred係日本介紹d 野都麻麻啦
Course Reservations :
The day before the reserved day : 50% of the course price / person
On the day of the reservation : 100% of the course price / person
Cancellation without notice : 100% of the course price / person

キャンセルポリシー
ご予約のキャンセルについては、以下のキャンセル料をいただきます。
24時間前(1日前)のキャンセル 100%

1 day or less:100%
※The same policy applies to the conditions below.
・Reduction of number of people.
※more than 7people : 2 day or less:100%

有冇巴打比較熟

2同3 係咪 早 1日之前 取消 都refund 100%

少過24小時 通知 就 直扣 100%

定 1日 之前 or 之後 都照扣 100%

1日之內 100%

第1個 係咪總之取消 就算 早過1日 都照扣50 %
其實好癲
食過
排真係要咁早去排
只係方便你拎理想時間

不過
間野我食完之後真係覺得好一般
俾台仔吹大左
嚟梗會喺台灣開海外分店
日本應該會少咗堆台仔爭位
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞