Xbox Starfield & PC Showcase

772 回覆
11 Like 12 Dislike
咁你可以等GOTY版,又平又齊包
真,可能買goty版算
Diablo 4同蕯爾達都未爆機
之後仲有ff16

可以玩到出年
有動漫mod就得
呢度順便提下想買實體收藏包的巴絲,手制就應該無咩大問題的,隻手錶同耳機就……
hello games幾多人, bethesda幾多人
你講得無錯,仲要M記75億美元收購埋。

好似NMS同FO76咁,發售左之後自我救贖係一回事(特別係76期間都一樣唔少負面新聞)。

唔通而家的GAMER已經習慣左用原價買一堆所有BUGGY AAA大作(2077講緊你),廠商再慢慢FIX的態度?
手錶唔知, 但耳機咪係xbox一早出咗果隻耳機。。。
Btw都係無地面載具
出面賣緊1800
Fallout 76都係玩唔落手,玩返vegas 4,3好過
睇咗starfield嗰條45分鐘介紹片段,睇完又真係想試吓玩(有Game pass可以試吓先)。隻手錶又真係幾靚,不過我係XS玩唔到實體碟,所以唔會買佢嗰個collectors’ edition了。
我n耐之前買是但啦反正呢個價入門電腦都買唔到部
我電腦唔夠勁,未必玩到starfield(雖然條片話pc版要強制鎖成30fps) fallout
玩住game pass
到有GOTY版應該多mod
CE隻game digital game download code 嚟架
上官網睇咗又係喎! 不過最衰佢淨係寄美國。不過突然記起之前fallout76啲禮物都好似貨不對板(我冇訂)所以都係睇定啲先
今晚繼續
玩緊 超好玩
主機先鎖呀
再睇多次啦
Sorry 打錯字, 本身想講pc唔鎖, console先鎖
wallmart同bestbuy都要美國電話先註冊到
喺邊度可以買到starfield手掣
唔知手製美國有無現貨? 下個月初會去美國一個星期左右....
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞