Xbox Starfield & PC Showcase

772 回覆
11 Like 12 Dislike
唔同New vegas比嘅話我覺得都算好玩
倒返轉諗,有咩可以同步?
COD MW2好似要150gb 呢隻300走唔走得甩
Starfield點睇? 似第二隻no man sky + Star citizen
我覺得好好玩
雖然係我第一隻fallout
樣樣都有啲但好似每樣都做少少咁
可以睇吓status,有任務或者訊息手錶會震我都收貨
佢真係整到呢種規劃,400都唔過份啦
不過
其實你睇番就係Fallout太空版 基本上大部份野都係Fallout祖傳落黎
有d星一定好吉,未開發咁,其實現實有d行星都係可能得水/冰/氣體星球無陸地
同埋應該唔係成個星球都可以行曬,應該都係每個星有特定1到幾個map/area
唔推薦pre order既game
Bugs就唔講,B記特色黎
XBOX應該會低fps
電腦你無4070/6800XT應該都唔使玩high/ultra setting
咁點同步
你話online game嘅話都有個server keep住run
真,當初都預佢上唔到咁高點知比起自家FALLOUT3果時仲差
FO3細個第一次玩幾震撼(炸大廈個任務)
FO4就玩完都無咩記憶點,剩係覺得個主線好on9
一定唔啦,衰過幾次學精左了
我記得以前有啲game係可以裝app靠Wi-Fi同步不過依家仲有冇人咁玩就唔知了
Xbox first party邊有人會pre-order
好多人抱住Day1 gamepass先會留意下係乜
Metal Gear Solid V
可以用手機開地圖睇,個feel幾正
Starfield 30fps睇得好辛苦
認真我係想要類似咁嘅效果㗎咋佢肯唔肯做一回事300usd買擺設好似有啲過分
其實我覺得佢D model好似成人game果D
又要瘋狂睇英文
daz 3d咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞