Xbox Starfield & PC Showcase

772 回覆
11 Like 12 Dislike
Fo4我最大記憶點係鑽石成個記者隻game我玩咗大概120個鐘佢應該跟咗我117個人以上
XSS機主請做好心理準備
恐怕會好似2077 PS4版咁

Outer World有類似既野
叫Science Weapon
但最後都係一把槍黎
30都殺啦 買部pc行30都唔知要幾錢
睇英文啦
睇嚟有好多人玩過outer world,有冇人真係爆到機?玩到三分之一已經覺得好悶
Starfield 有潛力做下一隻skyrim 又一隻game玩10年

缺點係而家得殘體中文
FO4我最記得反而係DLC去蟹島救人,個氣氛幾驚幾正
好彩有日文
無爆到 +1
好玩係好玩但無乜動力爆機
不過相對上Outer World Budget比較少所以內容無咁豐富
下一隻skyrim 一定係 Elder Scrolls 6
Starfield 應該吸 Fallout fans多d
NO MAN'S SKYRIM
我爆埋dlc 劇情同選擇係幾好
不過係細budget game 內容唔多
仲有我唔知邊個任務要打隨機合成人 佢老點左我去dlc個汽水城平均敵人lv高勁多我又無save搞到卡咗勁耐
得簡中
Series S 512gb del 晒所有驚
係咪都應該唔夠位?
所以先出部1tb
你要佢個用左十幾二十年既engine做重力槍應該連10fps都無
Microsoft知道香港人個個IELTS 7分以上
重視香港市場
佢啲星球好鳩流個地圖細到好撚趕客
快啲開放外置ssd直接開game吧啦我唔介意等耐啲但起碼我多啲位擠game
講起汽水城就火滾,有個成就要幫佢哋去返廢土搶基地,搞到我焗住得罪所有勢力,要backup定 save嚟攞成就
第一次去要焗玩佢啲機關玩到躁底
高級版就可以提早玩
https://store.steampowered.com/app/1716740/Starfield/
Bewteen入面寫預125GB
但開到嗰件動力裝甲個成就感好撚高
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞