Xbox Starfield & PC Showcase

772 回覆
11 Like 12 Dislike
人中0-2落完架無幾耐又上返pass度就知同sega關係好
係近排同SE惡劣
FPS唔足,其實都有啲唔掂
打nba 2k直情好差
star citizen哩隻萬年beta scam係咪已經冇存在意義
想問下pc game pass 有冇得玩forza motorsport

定係剩係得Xbox game pass 玩?

Pc就要steam先可以玩?
《Forza Motorsport》將於 10 月 10 日在 Xbox Series X|S / PC 推出,首日登上 Xbox Game Pass。
反而有潛力做下一隻no man sky多D
無可能
+1,

似No Man's Sky ,格硬出住先,然後博更新執返隻game。

然後好似anthem咁冇影。Anthem個底都okay架,但係冇曬內容。
Bug社有nms咁有心長搞再傾啦
掉晒比mod 搞佢就識
全高都肯定唔得
預1080p高畫質,60fps就睇佢optimize成點
差既話隨時唔得
Bug社record太差
唔好ff佢會寫得好

一間連遊戲運行都會炒車嘅廠,點會做得好對硬件嘅optimize
有冇recap
琴晚睇真係驚多過喜
成千個星球唔覺得佢handle 到
應該又9成9都係資源星球
剩底果少少有random 事件
主線支線集中幾個星球
16 Times The Detail!
in todd howard words, we fuck
隻 Redfall 搞成敢,到底 m$ 買左d咩番黎
真係睇定d 好
咁都唔係gameplay? 要響你面前開住部機玩先係?
同埋好明顯都鎖30fps 證明真係用Xbox 玩
好玩咩?聽過starwar2 Battlefield 昨
恆常架啦,呢啲好玩
隻game仲有3個月先出 steam已經排緊第一
就咁睇隻game應該可以五六年後先至玩都未遲
DlcDay3
睇多次gameplay , 咪就係太空版 2077
但係可以第三身
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞