成世人都未去過網吧,依家先知原來網吧就嚟收皮

398 回覆
45 Like 281 Dislike
真 就咁睇網吧好快摺
好似話當年網吧會安排囡囡駐場提供打飛機服務
l4d網巴到打勁正,同埋cso呢隻課金game果時成日問人借ac玩
以前最貴果間芒果同陽光都係10蚊一個鐘,宜家加到咁貴…
仲記得中秋,星期六嗰d日子去通頂。
然後考hkce同al都係經常去網吧,結果入hd
玩果個feel,一大班人一齊玩
你平時係咪冇咩存在感
覺得自己好幽默果d?
依家有光纖緊係屋企都玩到啦,以前adsl 8M,lag到喊
以前語音系統未普級 得電話駁上駁
傾太耐老母又屌鬼所以會齊齊去網吧
有手機game真係唔想開電腦打機
一樣都係放鬆
方便好多
又可以花更多時間陪家人
條友(樓主)d片好悶
網吧啱啱興起嗰時
大埔開咗間叫超越時空I-Future嘅網吧
係我去過最撚正嘅網吧, 裝修靚, 個場勁大, 好多卡位, 仲有水吧嗌嘢食
但收費好貴, 會員價都$2x/hr, 做個會員都要1嚿水
點少法,你鍾意玩令人腦殘嘅抖陰,唔代表所有人都係
點同,sa主角係力架,vc都唔係
冇去過網吧算唔算遺憾
你係咪想講多一倍?定兩倍?
網吧依家係比人訓教多過打機 啲阿叔阿伯訓到唔講以為佢地死咗 嗌佢冇反應
好多時我地啲硬件都係接人地啲二手野…例如display卡,ram
你諗下…10幾年前啲game可以有幾高需求?CS,LOL,WC3,AOC同啲濕鳩online game,衰啲講句著到機就玩到咁濟

我講唔值錢係講緊keyboard 滑鼠,哩兩樣先係要經常換既野
其餘硬件有幾可會壞,部主機放到老連咁高,又唔會受到物理傷害

至於閒日返學時間有冇客哩個問題…其實有就一定有既,總會有班古惑仔長期係到打躉,不過就一定唔會爆場
4090玩lol
大把露宿者去
條友仔真係唔識啵
因咩事冇做了
收皮啦死文盲
想去網吧了,元天屯仲有邊到
屌,啱啱前日想去翻一次今日就見到已經收皮
佢係我見過打理得最好既網吧,又平又大
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞