有線記者黃浩賢全身濕透 :P

1001 回覆
673 Like 71 Dislike
係就係靚仔但冇果種可以令人覺得wow果下心動

利申:非gay
真係靚仔
靚仔到

今日見到edwin bb真人
唔係太高 應該得174樓下
但真人比上鏡仲靚仔

今日見到edwin bb真人[img]assets/faces/mf/love.gif[/img]
但真人比上鏡仲靚仔

阿john 有無搵佢影相?

今日見到edwin bb真人[img]assets/faces/mf/love.gif[/img]
但真人比上鏡仲靚仔

廢事阻止佢做野啦

但真人比上鏡仲靚仔

廢事阻止佢做野啦

點解你影到咁矮
我有175,佢實高過我

利申大學同學
睇落一定矮過175囉

唔同角度睇佢都唔似>175喎
我諗edwin bb都應該估到我係邊個

你拍埋去就會知,好神奇,因為大學果陣都有人質疑過 佢果時好激動問點會咁矮

你拍埋去就會知,好神奇,因為大學果陣都有人質疑過 佢果時好激動問點會咁矮

可能佢身腳比例唔靚
顯得佢唔係太高
野生edwin bb
btw又係藍色裇衫
野生edwin bb
btw又係藍色裇衫

你睇埋其他有線記者做扒,99%都係白色或者藍色恤衫。
你下次見到佢嘅扒(話時話2個星期無見佢做扒)分分鐘又係講呢句。

但真人比上鏡仲靚仔

廢事阻止佢做野啦

點解你影到咁矮
我有175,佢實高過我

利申大學同學

點解我做唔到佢同學? 佢係邊一年畢業架?

點解我做唔到佢同學? 佢係邊一年畢業架?

2016@HKBU
D網站話佢主修中文新聞,正確D講係主修廣播新聞。
(4年制廣播新聞係under中文新聞)

佢個嬲樣係咪都咁可愛?
好charm
想睇佢著少d

但真人比上鏡仲靚仔

廢事阻止佢做野啦

點解你影到咁矮
我有175,佢實高過我

利申大學同學

umm. 應該係莊曾影得佢矮。我用以下一段片答,以下係2015年11月19日樓盤傳真。今次身份調轉,佢身份係受訪者(問自己伙記都幾特別 ):
http://cablenews.i-cable.com/ci/videopage/program/12228687/%E6%A8%93%E7%9B%A4%E5%82%B3%E7%9C%9F/%E3%80%8C%E4%B8%8A%E8%BB%8A%E7%AB%99%E3%80%8D%E8%AA%B0%E6%98%AF%E6%A5%AD%E4%B8%BB%E7%8E%87%E5%85%88%E7%9D%87/
(1:10開始。)
就咁睇唔似矮過175
其實Edwin 2015年8-10月兼任過樓盤傳真記者一陣,做樓盤設計部分。有線網有舊片睇。

但真人比上鏡仲靚仔

廢事阻止佢做野啦

點解你影到咁矮
我有175,佢實高過我

利申大學同學

umm. 應該係莊曾影得佢矮。我用以下一段片答,以下係2015年11月19日樓盤傳真。今次身份調轉,佢身份係受訪者(問自己伙記都幾特別 ):
http://cablenews.i-cable.com/ci/videopage/program/12228687/%E6%A8%93%E7%9B%A4%E5%82%B3%E7%9C%9F/%E3%80%8C%E4%B8%8A%E8%BB%8A%E7%AB%99%E3%80%8D%E8%AA%B0%E6%98%AF%E6%A5%AD%E4%B8%BB%E7%8E%87%E5%85%88%E7%9D%87/
(1:10開始。)
就咁睇唔似矮過175
其實Edwin 2015年8-10月兼任過樓盤傳真記者一陣,做樓盤設計部分。有線網有舊片睇。

靚仔又有樓(父幹) 正
真係要睇真人先知 睇片都分辨唔到佢幾高

睇來冬天先會梳返執陰落來
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞