有線記者黃浩賢全身濕透 :P

1001 回覆
673 Like 71 Dislike
見到有佢既廣告 講施政報告

頂頭先77台唔見有。

起有線新聞FB見到啦!

好想俾edwin BB 瘋狂問問題呀
有線幾時捧edwin做埋主播

李家文訪問過趙應春,係佢一本書裡面寫過港聞組記者做咗5-6年,表現好嘅可以兼任主播。好似有線開台以來得胡天衡兼任過主播一陣。
睇嚟今次有線比佢出埋廣告,又落去訪問(如果係),真係幾重視佢。
LM
想奶哂佢袋邊D肉汁臭汗

李家文訪問過趙應春,係佢一本書裡面寫過港聞組記者做咗5-6年,表現好嘅可以兼任主播。好似有線開台以來得胡天衡兼任過主播一陣。
睇嚟今次有線比佢出埋廣告,又落去訪問(如果係),真係幾重視佢。

胡天衡都係正嘢 其實大台果件彭建樺都唔錯

個樣老咗好多

個樣老咗好多

打燈打得差喳,
呢行好辛苦我都明嘅。
肥左咁多
肥左咁多

可能做嘢太辛苦做到個人腫晒

片頭拍到好似無間道

好萌

好萌

好可愛
真係幾正

蕭梓恆其實係記者出身
但佢個陣佢仲係實習 之後先轉全職主播

蕭梓恆其實係記者出身
但佢個陣佢仲係實習 之後先轉全職主播

呢個叫實習主播計劃,唔同胡天衡個隻。
計劃入面揀D實習記者,留意佢哋咬字聲線,睇埋佢哋做扒,之後安排試鏡。
OK嘅由實習記者轉做實習主播,有線亦會搵D yr 3/4學生做兼職主播。

仲有,今日個一路問政係有三集,莊曾只係貼其中一集,其餘兩集有線FB有得睇。個節目叫一路chok政算啦!型到呢...

好想畀佢瘋狂問我啊

好萌

好可愛

好想啜佢
tvb男記者髮型全部呀伯頭

好萌

好可愛

好想啜佢

就算cctvb個班唔梳柒頭都唔夠Edwin bb靚仔啦,唔怪得#245個live,起有線FB有人話睇錯重點。

好萌

好可愛

好想啜佢

就算cctvb個班唔梳柒頭都唔夠Edwin bb靚仔啦,唔怪得#245個live,起有線FB有人話睇錯重點。

佢訪問好charm 好搞笑 有段片影到有個癡漢偷影Edwin 唔知果個係咪阿john 呢?

好萌

好可愛

好想啜佢

佢訪問好charm 好搞笑 有段片影到有個癡漢偷影Edwin 唔知果個係咪阿john 呢?

係嘅話我一早post咗上嚟啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞