有線記者黃浩賢全身濕透 :P

1001 回覆
673 Like 71 Dislike

好萌

好可愛

好想啜佢
tvb男記者髮型全部呀伯頭

就算cctvb個班唔梳柒頭都唔夠Edwin bb靚仔啦,唔怪得#245個live,起有線FB有人話睇錯重點。

佢訪問好charm 好搞笑 有段片影到有個癡漢偷影Edwin 唔知果個係咪阿john 呢?

你去有線FB睇番過去一路問政。D剪接,直播同扒比一般嘅生動。今次3集超正,like係比有線嘅。
john巴打好多圖
more
真係好得意

小心呀edwin
個鼻幾大
諗起都

個鼻幾大
諗起都

鼻樑好直 大就唔算大
著老西好柒
貼身衫係幾肆正
官仔骨骨

好可愛 好想推倒

犯婦人你想對edwin做咩呀

平時返開沙宣道淨係今日day off
同edwin BB 差緣一面呀
好想睇edwin冬天著冷衫個齊陰look

原來john tsang讀薄大醫科

原來john tsang讀薄大醫科

最渣個科咋
係幾正 個樣咁弱雞好想吹爆佢
今日個扒笑到我gapgap聲 ,講選舉安排,表達方式好得意。
http://cablenews.i-cable.com/ci/videopage/news/515841/%E5%8D%B3%E6%99%82%E6%96%B0%E8%81%9E/%E6%94%BF%E5%BA%9C%E5%8D%B3%E5%B0%87%E6%8F%90%E5%87%BA%E6%AA%A2%E8%A8%8E%E9%81%B8%E8%88%89%E5%AE%89%E6%8E%92
(如果未有片,20:15後試下)
好啦,貼尋日扒相。

見過真人 佢做野個樣好charm
今日個扒笑到我gapgap聲 ,講選舉安排,表達方式好得意。
http://cablenews.i-cable.com/ci/videopage/news/515841/%E5%8D%B3%E6%99%82%E6%96%B0%E8%81%9E/%E6%94%BF%E5%BA%9C%E5%8D%B3%E5%B0%87%E6%8F%90%E5%87%BA%E6%AA%A2%E8%A8%8E%E9%81%B8%E8%88%89%E5%AE%89%E6%8E%92
(如果未有片,20:15後試下)
好啦,貼尋日扒相。

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞