有線記者黃浩賢全身濕透 :P

1001 回覆
673 Like 71 Dislike
真係好正!我係絲都扯到行一行

我係絲都J咗。
曾巴打大概5個半月前介紹佢先知有呢個人,多謝曾巴打介紹。
真係了解佢再開始追佢D live/扒係7月頭,就係佢最紅個時。(有D衝動再做回帶系列㖭。)
有線呢兩三年請嘅男記者主播好多都好高質,真係想知點解揀到咁多高質男。

做回帶系列啦 其實莊曾係男定女?

好啦今日 先。因為今年7月先真正識佢,要睇返2015年7月至2017年6月前所有報道(不論係唔係Edwin做)都有D辛苦,莊曾同其他人cap過唔cap啦!先由已知開始,今個星期試下cap 2015年8月起樓盤傳真。因為片源係有線網同youtube,質素差請見諒。唔係又將Edwin捧紅一次嘛?

我係絲都J咗。
真係了解佢再開始追佢D live/扒係7月頭,就係佢最紅個時。(有D衝動再做回帶系列㖭。)
有線呢兩三年請嘅男記者主播好多都好高質,真係想知點解揀到咁多高質男。

你話呢

我覺得係巴。

我係絲都J咗。

你話呢

我覺得係巴。

我特首都選埋都唔知我係男定女
安能辨我是雄雌

我係絲都J咗。

你話呢

我覺得係巴。

我特首都選埋都唔知我係男定女
安能辨我是雄雌

我覺得我地成班都好癡線但又傾得好開心
電車妹回帶時間:30/10/2015樓盤傳真
(頂樓盤傳真真係好難cap,又係個句質素差請見諒。)
夜晚睇下有冇時間再出

gay test
樓盤傳真無想象中咁多,以為起碼4-5節,點知一半係重複。剩番以下2節。以下呢節唔記得邊月邊日,只係記得係2015年。

~樓盤傳真回帶系列 完~
星期六睇港聞

星期六睇港聞

星期六edwinbb有特別採訪?

星期六睇港聞

,我係講星期6回帶港聞。真係好期待今年聖誕除夕live係唔係佢。

星期六睇港聞

,我係講星期6回帶港聞。真係好期待今年聖誕除夕live係唔係佢。

聽講過有線大時大節會派佢採訪
上年除夕落老蘭大把女見貪佢靚仔請佢飲酒

星期六睇港聞

我都想請佢同我飲酒

星期六睇港聞

我都想請佢同我飲酒

一開始佢笑咩

星期六睇港聞

我都想請佢同我飲酒

一開始佢笑咩

今日預告:節慶篇
20161231(部分)
20170127(部分)
樓盤傳真無想象中咁多,以為起碼4-5節,點知一半係重複。剩番以下2節。以下呢節唔記得邊月邊日,只係記得係2015年。

好想瘋狂同佢睇樓

好想瘋狂同佢睇樓

我想同佢一齊住添啊

好想瘋狂同佢睇樓

人哋唔係財經組,無得睇樓囉。
近幾日煲返有線同其他台近幾年做聖誕除夕年三十D live,有線個D live睇得好有節日氣氛 ,CCTVB個D真係好悶
電車妹回帶系列-節慶篇 1
(20170503個搶包山因為有巴打cap咗,所以無cap)
20161224-平安夜

(其他今日10:15前上載)
真係好鍾意佢

好想瘋狂同佢睇樓

人哋唔係財經組,無得睇樓囉。
近幾日煲返有線同其他台近幾年做聖誕除夕年三十D live,有線個D live睇得好有節日氣氛 ,CCTVB個D真係好悶
電車妹回帶系列-節慶篇 1
(20170503個搶包山因為有巴打cap咗,所以無cap)
20161224-平安夜

(其他今日10:15前上載)

梳執陰落來冷衫look無敵

梳執陰落來冷衫look無敵

既然咁無敵,咁一於再貼啦!
節慶系列2-20170127 年三十花市

真係好鍾意佢

正評係我比嘅,metoo
節慶系列3-20161231除夕

~回帶 節慶系列 完~
之後會不定期出,因為睇晒一個月報道都幾花時間。
今日先用幾個鐘睇完6月。
好靚仔
既然今日有扒,睇下有無巴絲post下。
今日繼續回帶。
電車妹回帶系列-港聞篇#2
呢一個扒暫時睇過3個月裏面最鍾意嘅一個。

好靚仔呀!!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞