有線記者黃浩賢全身濕透 :P

1001 回覆
673 Like 71 Dislike
腎仔右邊果個都ok喎
無架啦 電視人工咁低又辛苦又無保障 港台最新請緊公務員記者 腎仔應該都會申請掛? 就算唔做公務員 做pr做幕前都好過做記者 起碼多d$
我都好想同腎腎搭膊頭啊
你講邊張相右手邊先?
第一張係蕭梓恒,同Edwin同一年實習,做咗差唔多一年港聞記者先轉去做主播,上年10月去CCTVB做。小事大意義個曾曉婷又過埋CCTVB。
第二張係蕭洛汶,而家係港台。

而家一批年輕記者(指4-5年或以下經驗)我最睇好佢,靚仔就當然 ,睇咗佢10個月再加以前回帶(仲未睇晒),佢表現進步好多。

而家我心態同曾生一樣,唔知做多幾耐 。就算唔知Edwin做有線做得幾耐,我都會繼續睇,就算去now或者31我都會睇。我好希望Edwin唔好去CCTVB做,呢句我已經第三次講。呢個台已經我對佢好撚火滾,報埋晒親共新聞fake news不特止,最賤格佢係投訴某個youtube channel,搞到其他台新聞片一夜間無晒。就算Edwin過檔CCTVB我係唔會睇。

PR幕前無乜所謂,唔好學埋某D主播咁買賣誤導消費者嘅廣告。
兩張相嘅最右 白裇衫 同 灰色裇
做電視新聞記者好辛苦架妹妹 望佢好都希望佢快d有工轉
個位係蕭梓恒。
細個我鍾意睇新聞,所以想做新聞記者。人哋追明星,我就追記者主播
小學中學時阿媽同我講過做記者超級辛苦好危險,所以呢樣我都明。
其實我公開試語文僅僅合格,所以入唔到新聞系,不過open day talk我都有聽。
大學讀另一樣,畢業做相關工作,行業辛苦程度同記者不相伯仲,呢行成日都話做夠幾年好快D走。但我公司好少OT,所以我而家做嘢唔太辛苦。唔講做緊邊行啦,但相信醒目嘅你都知我做邊行。
咁耐冇扒,貼下舊圖推post先
#17 20170308
好想屌死佢
想畀佢屌死
等呀等呀,終於有新扒。補返尋日扒相

仲以為佢走咗
有線正仆街 奇妙播嗰陣又唔播腎仔嘅扒
啱啱發現BU橙hall嘅FB有好多腎仔嘅崩壞照
留名
廢事貼其他人出嚟
有心嘅去搵2014年左右嘅album會有發現
2013年都有D嘅,唔算崩壞嘅,都靚仔呀~
見到有張Edwin bb 喊喊 真係我見猶憐
依家正咪得囉
嗰時冇執咁pro
中年落差大先至叫崩壞

點解睇到似森美
生果報記者你好呀! 我知你有上嚟呢個post嘅,我係米娜呀~
【李八方online】有線白淨靚仔主持記協晚宴 連前美女主播都話想摸
https://hk.news.appledaily.com/local/realtime/article/20180519/58214238

好想摸下
影到佢好似低能仔

佢係味有做占?
好想去同佢一齊做占
個胸咁漲卜卜 實有啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞