有線記者黃浩賢全身濕透 :P

1001 回覆
673 Like 71 Dislike

入入茶水房傾傾

入房中出edwin就得

入入茶水房傾傾

入房中出edwin就得

比edwin中出
今日選港區人大代表,難得去灣仔北做嘢,9點路經會展,1點港灣道食飯。心諗佢可能會去會展做扒,因為之前幾次人大提名期佢都有做扒,點知真係。點解,點解咁呀?明明有可能見到Edwin bb㗎
講完廢話,回帶。
#4 20170507

今日選港區人大代表,難得去灣仔北做嘢,9點路經會展,1點港灣道食飯。心諗佢可能會去會展做扒,因為之前幾次人大提名期佢都有做扒,點知真係。點解,點解咁呀?明明有可能見到Edwin bb㗎
講完廢話,回帶。
#4 20170507

電車妹見到佢會唔會夠膽同佢合照?
[quote]今日選港區人大代表,難得去灣仔北做嘢,9點路經會展,1點港灣道食飯。心諗佢可能會去會展做扒,因為之前幾次人大提名期佢都有做扒,點知真係。點解,點解咁呀?明明有可能見到Edwin bb㗎 [/quota]

其實我好怕醜,就算想都未必有勇氣同佢講想同佢合照,因為可能記者同其他人合照會有D避諱。講加油我支持你算。
[quote]今日選港區人大代表,難得去灣仔北做嘢,9點路經會展,1點港灣道食飯。心諗佢可能會去會展做扒,因為之前幾次人大提名期佢都有做扒,點知真係。點解,點解咁呀?明明有可能見到Edwin bb㗎 [/quota]

其實我好怕醜,就算想都未必有勇氣同佢講想同佢合照,因為可能記者同其他人合照會有D避諱。講加油我支持你算。

edwin:唔可以
俾edwin請食檸檬都好吖 聽吓佢把聲

今日個頭都係fail嘅

今日個頭都係fail嘅

頹廢美
係幾靚仔同cute
不過個髮型可以再執執
係幾靚仔同cute
不過個髮型可以再執執

冇計啦東平洲幾撚大風
上次杭州仲肉酸
好似大陸冇gel頭水咁
樣靚輪廓靚咩髮型都靚
係幾靚仔同cute
不過個髮型可以再執執

冇計啦東平洲幾撚大風
上次杭州仲肉酸
好似大陸冇gel頭水咁

尋日個扒唔算fail喇。
杭州個扒...個髮型真係頂唔順_ _ _ _,就算人係靚仔都係咁話。
講起fail頭,之前回帶見過以下一個扒。
第一次睇,心諗個頭攪乜呀?
#5 20160922
聽晚除定褲7點半J edwin bb
咁肯定聽日一定有佢做扒/live?
如果係,嘩哈哈我等咁耐就係等聽日/聖誕同埋除夕呢兩個live。
剛才又睇多幾個平安夜live,有線節日D live真係正到爆。
頭先edwin又sir滑梯
好正

最尾仲要自嘲個頭冇亂到
edwin肯定有睇過呢度

最尾仲要自嘲個頭冇亂到
edwin肯定有睇過呢度

有線live真係正到爆燈,11:30再J過。
次次都攬仔SIR滑梯,代表啲咩
攬女仔俾人嗌metoo咪死

條仔拍埋edwin顯得又矮又柒
條女都忍唔住係咁望佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞