[I/A/PC] Marvel Snap 瞬戰超能(39) 蜘蛛6月

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
新mode要用啲counter meta嘅deck先得 如果唔係遇到相剋牌組就輸硬
咁你嗰副係點?
我都係冇康冇ironlad 仲要冇electro
康用DD / ironlad用勇度
要買啦Knull,destroy必備,我用呢套無特別認真玩都試到80up
我係好穩陣嗰陣先會主動snap
試過太多次以為穩陣之後snap
點知對面揸住counter 卡
試過好多次第5round贏硬先snap
結果人地即刻走佬 搞咁多嘢得1粒
都係
上分慢就慢啲
不過低回報低風險
上到無限嘅
冇Electro 會爭好遠
因為Electro 之後八爪魚再吞星係最正
未開到 我連靈蝶都冇
想買鯊鯊但又想買ham同2099
上季rank係修羅場 實力認證
今季求其打 啲bot直接餵到100
上季用左4日,今季用左2日,今季好多BOT 個個都好慷慨,只有少量係屈人機。
岩岩儲左6000 token
大家建議買Jeff, kang, iron lad 定 dark hawk?

平時玩開吞,sera control,Thanos control 同 patriot
有玩開吞嘅話
Iron Lad 同Kang 都有用
Iron Lad 會好過Kang
因為其他deck 都用到
原本諗緊Jeff
因為都好似好萬用同好玩
主要係jeff同iron lad之間諗緊
兩隻都入啦 我本身副吞用緊Ironlad 同 Kang
琴日全日卡緊95 一走kang入jeff就上左100
Sera 一上到90已經勁難玩 全世界鎖區 + on9 地形 + 永遠抽唔到要個張counter card
今朝96 直插 94 最後玩返he鎖區先上返97
我同你一樣,岩岩開始玩吞去到45
仲以為新一季會係move deck 堀起,點知都冇乜人用咁
Jeff 係咪用嚟等對面以為唔係吞
未岀另外兩張新卡
遇著對面用封lane deck
T3-> waveT4-> 吞 有時會會撞正ProX Jeff係個個時候就可以陰人

又或者自己封左人地兩路 Pro X個條路輸緊1-2點都可以陰人snap

我自己習慣會扣起Jeff後面睇情況出 但我見好多人都會T2 出直接移走
一吞/封都唔洗move
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞