[I/A/PC] Marvel Snap 瞬戰超能(39) 蜘蛛6月

1001 回覆
1 Like 1 Dislike

呢張幾正 有啲想買
she hulk多唔多隊用得着?
個張都靚
我都有買
不過依家she hulk 唔勁
出場率唔高 咁多control之下
都好難等last turn 1費出
新入起坑個流程係咪應該

首先卡214 存藍點到上限

之後直衝p3?

其實新入坑重追唔追到

睇post大部分都唔明你地講咩
唔使卡 直上啦 我都係咁上 兩個月輕鬆玩 而家14xx
追到
吞屌打HE
個征服賽好撚差體驗
玩吞 對面係kingpin 氣旋萬磁王
玩move 對面有尚氣追擊
玩Lockjaw 對面塞我石頭
基本上冇得打 就算好彩比你扣到對面一滴血 到最後都係輸
個心態同爬rank唔同晒
搞到一見到對面有張counter牌 就好撚大壓力 想直接Quit
依家諗住玩恐龍算 落齊狗 女巫 尚氣算 起碼唔比人counter
已經唔關location事
基本上 第一場T3開始 已經知自己副deck係比人㩒屌 好撚絕望
打rank嘅話 最多今場唔順 最多下場再嚟過

征服賽嘅感覺就好似 打rank一場比人屌打 然後連續撞番同1個人幾次 仲要比人BM果種感覺
改做準備x副deck入場打
輸家可以替換 好似Pokémon
咁會唔會好D
唔好太認真玩就得,keep住拎卡開心過玩嚟玩去同一set卡
好心d人打第一層就嗱嗱臨snap啦

輸左又無後果
我宜家90幾 隨時可以上100

但睇啲人話上到100會比人各種SM

好似好唔開心
上左先一開波調整下心情,輸先係正常咁打,當儲卡game,捱下捱下夠卡先再諗
盡量放鬆心情打認真打係大壓力過上無限
第一層有啲人都好似生死相搏咁
第一層 最後大家都SNAP 之後8粒輸個邊RETREAT , 玩左好幾鋪都有呢D 默契。
死磨個D 唔知係唔係BOT
d4出左已經係用呢個心態打
上去學下野好過啦
唔知會唔會影響埋征服賽果邊

如果會既就完全唔洗玩
上到100就上左先,之後先至上pool3,上pool3後可能一段時間後先再上到100。起碼一開波都上左一次無限拿卡背先
黑鷹個包無出
有喎Ching,你試吓重開
見到了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞