[I/A/PC] Marvel Snap 瞬戰超能(39) 蜘蛛6月

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
鋪鋪神抽有齊晒喺手?
而家改咗條件 你出wave人地都可以出隻大怪落去 咁你仲吞鬼到咩
浩克猛X
金色無特效先係
一樣
最多咪退一格
t2/3 dd
t4 wave/psylocke/electro
t5 吞

仲可以睇住嚟食
啱啱玩玩下彈game,跟住出error 入唔到game,重裝之後就無左個account,明明已經link 左google account
最衰又唔記得咗個snap id,依家send 咗email同客服講,希望拎得返
唔通必勝咩
玩得吞,點都係得50/50 場地架啦
中文顯示有bug

我都冇話必勝
而家啲人就係講緊先用junk塞爆對面 T6再吞呀
其實係寧綠吞星正式收皮
根本無需要 得不償失
照正常咁打,勝率仲高咗

搞咩依家仲多咗人玩吞星 5 舖遇兩舖
更新完d字多左個底色喺度勁撚難睇
新mode應該無分CL
打咗2個都係只有pool3 卡同埋啲concept 好嫩
跟本無廢到,三浪四吞五GG既主流下

對方要先估中場地(50/50),有先手(差不多50/50),同埋有大牌或者counter牌,先阻到吞星

俾你用隻狗頂住吞星,點數都係輸,基本上係三浪四吞既buff,使用代價更低

同埋吞上左7攻,後面對手更難追上去

官方根本無心nerf,望下吞同GG,都係想3浪4吞5gg呢種玩法繼續落去,連gg pro x呢個combo都可以放棄

pro x以家連吞都阻唔到,計埋gg其實係連續兩個星期nerf pro x
請問想玩電光沙人冇dr doom 出左Leader換唔換得過?
至高鎖區又含
家陣應該最隱係咁
T3 浪
T4 八瓜魚
T5 放隻高攻,等T6吞
放左唔係吞唔到咩?
ON9...岩岩對到個配埋Destroyer...加Magik
難防到一個點...
邊洗,t6吞既話,谷爆頭區搶先手

人地以為你留一區唔搶,多數都係放隻垃圾搶左就算,t6見邊一區人地得一隻,你搶左先手直接吞落去就得

其實t6吞,7攻,係多左地方打工
以為conquest mode 無電腦點知頭先對面係電腦
吞改到咁點防啊
直頭重造再回水啦屌
係喎自膠睇錯解釋,咁點樣領先法
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞