[I/A/PC] Marvel Snap 瞬戰超能(39) 蜘蛛6月

1001 回覆
1 Like 1 Dislike

第一場snap輸
之後連贏5場
見到你掉兩隻過黎都唔走就真正on9

大家第一個場係咪都係鳩snap 輸就投降
新手玩征服比人SM

得pool1啲牌

盲吞吞到勁開心 點知…

Odin 屌打吞星
on9根本係buff嚟
你手牌好過對面啫

兩個電腦 一個吞
係 我完全無吞COUNTER
所以羸左好爽

屌 原來又偷偷地NERF TOKEN TUESDAY
個兌換率低左勁多
等D人覺得其他BUNDLE抵買

抵唔抵買?好缺token
要買就快
你睇我上面個POST
而家新吞星點組牌
唔係好明即係點
新手未用過金買嘢 無課玩家係咪應該留返啲金買bundle好過?
https://snap.fan/bundles/all/
呢度有晒之前出過同之後會出既BUNDLE
睇VALUE就知佢而家TOKEN TUESDAY換少左TOKEN
所以叫你快手換埋今日果個

用GOLD買TOKEN CP值最高 其次就係CREDIT-->VARIANT
而家TOKEN TUESDAY個VALUE 同有TOKEN既BUNDLE好接近
所以如果有想要既VARIANT 可以留意下 D 又有TOKEN又有VARIANT既BUNDLE 之後再儲金買

同埋唔知你有冇課PASS 剩課PASS玩家大概一個月有2000金左右
如果明知到出BUNDLE個日都唔會儲得切就可以SKIP果個BUNDLE
同樣道理 有想要既BUNDLE就知要早D儲定金
你意思係Token Tuesday只會換得越嚟越少token?所以有得換就好換埋佢先?

好靚
今個PATCH改到換少左
之前1:1 而家 1.4:1
吞不嬲都係搭wave electro psylocke 出
邊有人會等到T6 先出
上面班人係未用過定點
金色唔係bot 先有咩
t3 wave
t4 吞
t5 spidey/doc oct
尚咩氣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞