Feel到兩女果下的絕望

446 回覆
142 Like 3107 Dislike
其他人只係圍觀 只要有2個路人出手幫拖
2女都唔洗死

9up唔洗本
收皮啦鍵盤戰士
冇裝喺手應盡力保護自己安全為第一考慮,否則你只係浪費更多人力去救你
樓主:

冇怪任何人 冇帶風向
屌 點解現場全場冇人幫
香港人係咪咁冷血 外國係咪咁

總之冇怪任何人 冇帶風向
屌 點解現場全場冇人幫

總之真係真係冇怪任何人 冇帶風向
屌 點解現場全場冇人幫
救朋友個肥妹仲絕望
一望後面就見到個刀手隊個朋友
都無時間諗發生咩事
已經要阻止刀手斬人
最後一齊犧牲
RIP
唔會 如果係槍權國家會有人抆槍
但又再如果係槍權國家條白卡佬就唔係揸魚生刀
遇著個有心殺人既癲佬都唯有認命
屌你睇下寫咩先啦, 一鳩就屌人帶風向, 帶咩風向呢, on九.
香港法律 你兜野扑落個白卡佬個頭到你等比人告襲擊
當然明白人都係自保為上 自問自己一個都唔會敢救人
但設身處地 果一刻有咁多人 好想有人會救自己
果種絕望難以想像
屌樓主老母臭西,廚房佬都要2分鐘打後先搵張圓櫈去頂住個傻佬,手頭上咩9都無,又唔知發生咩事,之後仲借啲兒屌人冷血,你收皮啦
樓豬講就叻 ,真實情況咪又係縮
好心你收下把口啦
無能力無信心做到就應該離開,持刀的人係高度危險,縱使是軍人遇到,但沒有武器都係走。影片見到第二個死者就係衝埋去想救人,結果出事。
連登啲bot係咁
見到某啲字就扯晒旗入個post度痾屎瀨尿
閣下弱智?
第一時間stop左佢仲有機會救得返
定係垃圾桶車中傷者就會壓撚死佢?
人地有刀,你赤手空拳點敢埋去,除非你係附近拎到滅火筒,垃圾桶車過去
成日有班撚樣屌人圍觀,我屌你啦,理撚你MMA高手佢一下插中你已經收鳩皮
唔好傻啦,赤手空拳當下邊個都會走
當然之後到場幫人就係值得表揚
外國月亮真係特別圓咩
樓主: 總之冇怪過任何人啦
鍵盤俠可惜你唔係現場,唔係你一定打到個白卡佬落花流水,咁就無人受傷
傻閪樓主出膠post搏屌
睇條片,旁邊唔係女人就係阿婆阿伯阿嬸同學生妹,仲要有個係阿媽定工人帶住個細路女
兩邊幾間唔係賣bra就係莎莎,個個都係女sales
邊個衝過去都係送頭
成地血係人都即走啦
過程得一分鐘
有廚房佬衝出嚟幫手已經算反應快
如果馬後砲啲咁講有人幫手拉走個長頭髮嘅就可能死少一個
但呢個世界冇得如果
想知所謂feel到係點樣feel到
你點肯定自己既情感感性撚思維既濕鳩感覺係真係個種「feel」到?
你呢啲只係情感令你咁
講經咩喺度
如果如果…
如果冇行三樓唔洗死添

正常人都唔會敢行埋去啦
見住第一個女由反抗到無哂反應
好心酸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞