Feel到兩女果下的絕望

446 回覆
142 Like 3107 Dislike
你知?有冇數據睇吓?
不如話收屍個個都幫緊手?
問外國係點果個都唔知啦
點解無人幫?好易答姐
你喺現場你幫唔幫
唔係帶咩風向 如果其他人幫咗手

成件事會唔同哂 唔係要怪任何人 如果唔係自

己單打獨鬥其他人袖手旁觀

咁屌你老母個POST會變咗

FEEL到個5女5男個下幾絕望

我屌你老母
洗撚靠你講至代入到咩
你嘅代入咪又係鳩屌呢個唔幫手 嗰個唔幫手
點解冇人幫 點解咁冷血
又鳩噏唔係帶風血冇怪任何人
咁不如你收聲啦
講埋曬d 廢話
巴打講得好 不過你個幾招太多花臣野 一招霸王色 個兇手已經無還擊之力
你搞咁多飛機 又防上跳又防上攻 萬一兇手係你chok技既空隙吉多個女人2刀 佢都死撚左啦
有刀咁易幫咩除時死多幾個
係 幫手執緊你老母d骨
聽cctoy講移去英國咪冇事
幫佢個女仔咪完美示範 本身走得到 回頭幫手條命都冇埋
我代入我都唔會怪人唔幫我自己
幫得你 人哋預左死 我都90%死硬 點解要多個人陪我死
冇指責任何人 自問自己係現埸都唔會敢沖出去有咩資格指責?
只係死亡已經痛苦 想像緊如果我係其中一個女仔 係果一刻會諗咩
會唔會如果係荒山野嶺比人殺都冇咁絕望?
因為商場多人 係果一刻會諗:
1. 可能仲以為會有人救到自己
2. 點解係我?明明有咁多人
代入下就想覺得好絕望
正解,幫你推
大佬果把魚生刀呀,直刺一下 必死..

陳浩南牛肉刀都係劈 無咁易致命
幾秒內 短髮女 內臟已經中咗十幾刀 已經冇得救
途人都未知咩事 點反應?

身手敏捷 又大力嘅 癲佬刀手 係最危險
冇武器响手 冇把握秒到佢 埋去一個 死一個

冷血樓主呢種人 真係害人不淺
亂咁嗌人 埋去送死
冇指責任何人 自問自己係現埸都唔會敢沖出去有咩資格指責?
只係死亡已經痛苦 想像緊如果我係其中一個女仔 係果一刻會諗咩
會唔會如果係荒山野嶺比人殺都冇咁絕望?
因為商場多人 係果一刻會諗:
1. 可能仲以為會有人救到自己
2. 點解係我?明明有咁多人
代入下就想覺得好絕望
如果無武器兩女唔洗死
不過更加唔會有人幫拖
個男人頭髮剷到咁短都唔知會唔會係國安
以今時今日香港環境隨時幫拖變左襲警都唔奇
你駁乜春啫,柒左就翻去搵媽咪安慰下啦
日日都有斬人案
樓豬仲未英勇救人上頭條嘅?
其實機會大好多
好多人只係用人性自私黎合理化自己既懦弱
香港社會風氣就係咁
利申先 無話自私係錯, 但唔需要咁大聲批評幫人既人 唔好講到幫人係戇鳩 蠢 痴線 送頭
你既自私藏係心中就夠
有個一家5口行緊
如果佢冇出黎可能就呢家人死
你响現場兩手fing fing都走啦!咁嘅環境,起碼有張摺櫈先夠膽同佢打過啦!空手擋白刃咪等於送死
冇叫人應該去幫 只係想像緊2個女仔果下諗緊d咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞