Feel到兩女果下的絕望

446 回覆
142 Like 3107 Dislike
其實好似唔係大隻
攞肉去頂啊?
邊個話要你手無寸鐵去幫姐
附近咁撚多鋪咁撚多硬物 拎起件半身長既照頭扑啦
廚房佬咪做左個示範
認自己驚咪算 無人會怪你唔幫手
真 有幾個肯好似廚房佬咁早少少拎張椅出黎扑濕個白卡 另一個未必會死
成班人講到手上無武器幫唔到
其實你求其入間鋪都一定有半身高既硬物
幾個一齊上 足夠可以扑濕同保持距離
個白卡又唔係揸長刀

與其話自己手無寸鐵 不如認自己驚仲好
巴打,好在有你,一不小心我都比樓主帶左風向
係,我都係講事實啫,係真係不幸地遇唔到多幾個好似廚房佬咁嘅勇士,又唔係怪哂全部人唔肯幫,咁都咁多dislike
其實唔應該行過去的
咁你條𨶙樣幾時用鍵盤去救國呀
入去 sanrio 拎啲 hello kitty 掉佢
講事實 連登仔只會話你鍵盤戰士
無 危險當下 好多人都係只顧自己
人性黎 無得講 係睇唔過眼個個都用手無寸鐵做理由
個白卡又唔係揸長刀 又唔係揸槍
附近咁撚多間鋪頭 搵件過半身長既硬物其實真係無大家想像中難咖乍

乾脆認自己驚 有邊個會怪你姐
係都要幫自己搵理由
個tb未必會絕望,但另一個就肯定會
路人唔會驚既?你都on9
vancouver 有男人喺starbucks 前面俾人捅死
啲人都係睇戲咁 拎手機影
要啲人𠄘認自己驚都唔得,驚好正常啫,又唔認又俾咁多藉口去掩飾,驚好正常㗎喎,咩都要話人鍵盤戰士,啲人淨識搵呢樣嚟講
收皮啦,咪話幫手,正常人反應都未必反應得切發生緊咩事。真係比著你咪又係on99咁棟係到,唔撚識講野就收下把口啦。
代老母咩 你老母生你夠辛苦啦 你唔代入下佢?
咁辛苦生你出嚟但出埋撚屌po 去博屌
馬尼拉嗰單夠有港人幫手,都係死多過救到
同班自私撚講乜多都浪費時間,同當年捉俾人打冇幫拖一撚樣。成撚日鳩噏人地有刀佢一時間冇武器點赤心空拳過去幫拖,唔計隔離舖成個廣告牌鐵架,其他鋪入面凳都冇張?要幫就攞起件硬物已夠做,要自私唔撚幫就算俾撚埋把刀佢佢都鳩縮嫁啦。
一班當年只識飲飲食食就鳩叫自己抗争緊嘅人,你對佢地仲需要有咩期望?
你咁講不如話長髮女自己走左去都實無事
唔會
多倫多都成日有stabbing
stab 完個兇手就走咗 要事後警察先拉到人
一黎地方大 二黎其實大家都係人都會驚
記得呢單
個老豆只係叫個食煙既人行開啲
唔好臭親佢個女
就比人桶死咗
老實講佢個反應似心諗係咪拍緊戲
為突顯香港無救
矯枉過正作埋呢啲偽命顯
只係顯得人類無救
台灣鄭捷日本萩葉原
其實每個角落都有機會發生
你可以空手入白刃
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞