Feel到兩女果下的絕望

446 回覆
142 Like 3107 Dislike
兒燈仔係屋企嘆住冷氣用鍵盤擊殺癲佬
你呢條問題真心on 9

每個人瀕死個陣,諗ga都唔同

可能諗起仲有d野未做,未講

可能太痛,已經乜都諗唔到

甚至就呢單case, 呢2個女仔可能臨死前

仲苦苦思索緊,呢個男人係邊個

做乜要殺我

n個可能性,你呢個post夠哂無聊
魚生刀一揮即刻訓低多幾個比佢逐個捅
垃圾po
答非所問
邊有限你講乜嘢
從來都講緊「掟嘢呢個動作有冇用」
係你自己懶清醒係要分第二樣嘢嚟講
「咁你出事時點點點」
我咪答左你,真係有呢啲事發生
唔好講路人打交,嘈交我都唔會停低唔會睇

係你覺得有道理我先會應你
呢段你自己講:

「係呀
求撚其掉過去真係唔好幫好過
冇把握既去救咩人姐
幫手殺人」

咁,有乜嘢係有把握幫到手?空手埋身比佢劏?
好似第二個女事主咁?多條屍?

還是就咁等長官嚟啦?一定安全
四分鐘,應該夠比癲佬劏多個

輕嘢stop唔到佢冇人可以100%肯定
但第二受害人冇掟嘢都stop左個癲佬幾次
唔知你又點睇

至於係咪重嘢先有效,你都講左
你搬唔搬得走係一個問題,附近環境有乜都係問題

刀手轉意注意力去你身上就當然會發生
你出得手救人唔撚係咁天真覺得自己冇危險呀嘛?
如果真係轉到目標,的確係救左人
但實際急救救唔救得返,冇人知

所以我一早講左,要背負呢啲風險
去幫三唔識七嘅人,所以街邊有事我一定唔會理
除非係親人出事被迫要幫手。

唔該咪放錯重點,冇扮勁
長官嚟到都舉曬盾舉曬槍
見唔到佢地幾有把握

呀,我從來都冇要求你或其他人要聽我支笛
不過見你咁鵪鶉應該都係老婆仔女出事都
第一時間走左再安幾千個理由比自己
幫唔到手冇做錯嗰啲人嚟
講真10個老弱婦孺上去應該都唔夠制伏佢
其實認真,外國都一樣,
我上網睇過澳洲仔直接俾人割喉,

同埋外國都好多白卡係underground
自從19年之後我

正義撚>話撚知你死
你喺現場仲講到呢啲說話咩
下面嗰句講到口臭
連登鍵盤戰士站在道德高地以上帝視角指指點點
一切事出突然 12吋魚生刀 白卡癲佬狂斬冇停手
唔知頭唔知路 你講就口響 叫你衝咪縮陽入腹
開post搏屌attention seeker
浪費大家寶貴時間屌柒你條傻閪
示你老母臭閪
個兇手完全無對個廚房佬還過手都可以拎黎做例子?
咪撚累人啦屌你老母
幫左等於冇幫,就比你班風向撚吹都救國咁 仲話要幫襯間酒樓,你啲柒頭知唔知醜

冇指責任何人?

屌你老母臭閪咁都唔叫指責?
幾千人係個商場,得一條友死出嚟
留港撚好波,咁夾硬都可以兜,仲要成班恐懼挺身而出而出既廢物俾like你
我真係好鍾意睇共產黨折磨你班東亞懦夫
中左第一刀都死啦,神仙都救唔到,起到屌啲普通人
係呀 愈來愈似大陸人囉而家

你都係想聽咁的答案姐

不過國安法後香港真係隨時比人斬,而家出街都會有生命危險,香港留比大陸人住啦
出得街預左 今時今日
其實你講咁多做乜
救唔救人從來都係一念之間
理性唔理性都係電光火石之間要落既決定
你講黎講去咪又係道德問題低9能
Btw 我發現你冇完全清楚了解我立場
其實我開初應得幾隻字你可以有咁多延伸分析都幾癲
其實我完全贊成要stop 人一定係埋身(我有同你交代過?)
但預左死咁解
同埋原來唔關事既人你擺明係唔理我都欣賞你真小人
只不過你係呢件事都選擇左乜都唔理但又咬人先奇(原來你都唔係有咩道德get錯左sorry)
如果我識既人有事,我都會不惜一切埋身攻擊但唔會掟野咁on9 (咁仲洗唔洗回應你另外死者行為既問題)
因為掟野本身真係on9除非你仲錫身但又好想救
但呢個case 你都戴左頭盔係掟都唔會
即係你想話,你就唔會掟架啦,但大家一試無妨
又黎世界級鍵盤戰士
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞