有邊隻Game係你地心中既世一?

1001 回覆
414 Like 55 Dislike
佳作以上,神作未滿
Nier
畫面音樂打擊感都無得彈
玩法同劇情好完整,主線支線都會引你諗下哲學

塞左啲小遊戲比你玩都唔會覺得夾硬黎,三周目嘅視點都唔同,玩曬先可以由唔同角度睇清成件事,但你唔打曬只係體驗少左,又唔會唔明個故事

唔似其他game打黎為刷裝咁,玩多幾周目打返一樣既流程,加血加攻就叫加難度扮到好襟玩
咁撚平就終極版啦
中環機鋪以前有個長毛阿叔,每一晚7點拎兩罐啤酒去打呢隻game打兩個鐘,不過次次都爆唔到機。
dragon age
Nier 自動人型
加入大量哲學元素
每次諗返個故事都個胃抽住
係咪ios可以買返嚟玩?
終極動員令泰伯倫系列
借個位問下2023先黎開skyrim有冇問題?
係睇討論薩爾達既時候時不時有人提佢
都會講到話薩爾達為玩家設計左好多好多野, 但你玩家唔去觸動佢就會一路係度等你, 因為啲野係為你而設既
但係skyrim真係一個運作既世界.... 講到咁我又有啲好奇
成隻game 騎馬時間多過玩
之前都係咁傳
都希望會有機會將Fallout 畀返Obsidian 做
依個工作室之後有出幾隻one piece嘅大亂鬥,都好正
育成足球
呢隻一學識招反擊就接近無敵
講起又好似係
裝mods必唔必要?
我其實都係想Steam dl落黎就玩, 唔想搞咁多野
EU4 係唯一一隻我玩咗3000 hrs 嘅game
單挑冇錯係, 但通常都比人圍毆
如果係想體驗下嘅,我覺得都OK,本身都多content玩嘅,但如果想認真玩,追新content嘅就睇定D先,之前有睇段video講隻驚已經係maintain 唔到,會越嚟越難加新content, 同埋mmorpg本身都越嚟越冷門啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞