有邊隻Game係你地心中既世一?

1001 回覆
414 Like 55 Dislike
Death stranding
點會諗到行路送貨都可以整隻game
仲可以睇到,用到其他玩家起既設施
件衫,啲車,條發電柱 所有野都好型
阿貓阿狗1
我大半個中學貢獻咗俾UO嗰時屋企得dialup,逐kb收費,結果第一個月上網費埋單成千蚊,俾人屌到上天花板。之後醒目每日放學去同學屋企玩,因為佢屋企裝咗有線,不過全幢大廈share窒到仆街,每次一停就廿幾秒,然後就黑畫面,屌你仲衰過56k
仙境傳說
Life is strange 同before the Strom
AOE
估唔到有人講,人生之中玩得最耐嘅galgame
唯一一隻癲到同成班fd唔訓覺組隊係少林寺打足三日三夜,食齊符打足幾十個鐘結果都只係升到幾lv
Dq3, ff6. 係當時嘅年代真係好勁
GTA SA
halo 2
Last of us part 2

第一次覺得原來遊戲可以咁好玩
利申 : 希望呢幾年內出Remake
Bloodborne
真係無得彈
呢隻唔小眾啦?
咁上下年紀有玩開模擬經營類嘅應該都有玩過
Cuphead
$# 連技連得好果個感覺好正
龍族
BioShock當時見到海底城市真係O撚左
好撚震撼靚到癲
其實邊方面會覺得好玩?我特價買左黎玩,一味係咁講野,硬照過場,抵能3d場景....打幾下,一堆對白.......完,又過場硬照對白.............對白...........
最後"玩"按掣按左兩粒鐘.............放棄!
由細到大都唔打機,極後悔一玩玩左隻咁高質,之後想搵隻game打發時間都搵唔返
CS1.6
英雄聯盟
夢幻遊樂園

有冇人講
等gundam 爆盾雙劍

紅渣豆豆踢腿

捉硬直轉身射槍

去到seed d 玩step cancel 已經慢慢冇咁吸引了
呢隻我10年前開始玩起到依家唔知重玩左幾多次,同樣3同4我玩一次就已經唔想再重玩
pvp 落wall 救人

對面隊死左就搏jc 救錯人

出到戰鬥技能玩雙9火chok 1字冰
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞