[Howay the Lads Welcome ______ ]密切留意紐卡素轉會市場討論區(109)

1001 回覆
5 Like 5 Dislike
我都諗都係吼打開英超個班優先多
The Daily Mail's Craig Hope says that Newcastle will probably have to break their wage structure policy to keep Bruno Guimaraes at the club long-term.

話晒歐聯隊 全隊集體加20%先啦
但係烤講到佢季前集訓咁重要
可能早簽新人都唔奇
一定玩到最尾係睇下集訓前買唔買到1-2個
Howe係轉會上面無咁大權

就算真係係集訓開始之後先簽到人佢都無乜say
唔早簽又要廢一輪
都唔同位置
當住哥頓係新人先
去多兩次沙地
每星期飛一次ok?
好趕呀
七月頭已經開始集訓,七月中已經去美國
本身今年因為世界盃遲左兩星期收咧
今年係咪8/12-13 開波? 好似早過平時?
理撚得佢簽咩人
總之快快手手簽
要買衫印名
竟然?以為油王會放權落黎
希望去美國時買咗兩三個
咁正常都係Ashworth主導既
其實大部分都係球會有個scouting team搵人
搵完再問下個領隊得唔得
得既就叫director去馬

好少領隊要做埋scout果份
其實咁做好蝕章,d好貨被人掃晒
不過烤咁講得,相信佢私底下都會叫Ashworth手腳快d既
我FM會架空隊scout
咁基本上除咗bruno botman有同人爭之外,其實我地都係獨市買
好處就係轉會費同人工都唔會被炒高
仲要買返嚟冇乜邊個水貨
Nottingham Forest are hoping to sell Jonjo Shelvey during the summer transfer window after just five months at the City Ground. The Reds haven’t picked the midfielder since April when he refused to take his place on the bench for the game against Liverpool at Anfield.
好彩放得快
一走咗就發作
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞