[Howay the Lads Welcome ______ ]密切留意紐卡素轉會市場討論區(109)

1001 回覆
5 Like 5 Dislike

應該唔係咁似 好彩
阿當斯不錯既,列斯季尾崩盤原因之一是他收咧後中場防守如同虛設
好似gordon噤
好似好難玩
原來張枱係咁用
冇擔心過
JUST IN: Reported Real Madrid target Gabri Veiga is very close to joining Newcastle. @jfelixdiaz

呢個勁嘢
又係唔聲唔聲就買左
而家咪有聲囉
呢個堅呀,後上入波數據好高效率
究竟咩料
隊波有機降班
FIFA 23 得61 rating , 但係tots 仲要92
好難觸摸
珍唔珍啊
今季彈起
21歲仔9入波4助攻
重點係release clause大約30-40m歐元
我覺得係好值得做嘅投資
切爾達都係因為護級隊冇資源留人換約
尾場對疤
降班味濃
護級隊都入到team of the season
一定好撚勁
放心, 我唔會走
Fabrizio Romano
@FabrizioRomano
·
4h
Understand the release clause for Gabri Veiga is €40m. The only way to sign the player from Celta Vigo, at the moment. 🔵✨ #transfers

No club has triggered clause or agreed terms with Veiga yet. It’s still open.

Feeling remains on Premier League as most likely destination.

著返條褲先
好似啲美職衫咁
點勁法?
同傻西路一樣係皇馬target已經夠勁
40m不如買Merino返嚟
轉會窗都未開

同埋呢班人做野出名謹慎唔係睇到個球員爛都唔出手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞