[Howay the Lads Welcome ______ ]密切留意紐卡素轉會市場討論區(109)

1001 回覆
5 Like 5 Dislike
真?
YES
Adi 都幫曼出 sharp 復刻、 希望都幫我地出番件星星啤酒
係囉,拿拿臨買個有名氣即食嘅球員先啦
有個有名嘅加盟後,容易再招攬其他球員
同埋,如果預咗打正選,早d一齊開操會好D
希望盡快買了麥迪臣先,這位應該容易些
般G返左巴西,係咩說好鈕記故事
Yasir Al-Rumayyan is now golf’s most powerful man after becoming chairman of the merged PGA Tour, DP World Tour and LIV Golf.

https://twitter.com/TheAthleticFC/status/1666112964640866304?s=20

大老闆喺體壇影響力越嚟越大
唔知呢單嘢對我哋有冇著數
https://twitter.com/classicshirts/status/1447932635611910145?s=20

adi 果4件都靚,希望下年轉返過去啦
英冠件northern rock 不了
勁易就成塊甩
個岡比亞阿米朗傳到影都冇埋
條友是咪去咗關景鴻做移民顧問
拿拿臨搵咗個有名氣球員加盟
其他球員先容易傾

就好C朗咁,佢去完沙特
依家幾多球員又跟住加盟
賓周馬,簡迪,沙夏。。
銀彈攻勢沙夏都出到15m年薪
賓斯馬甚至過億
佢地冇ffp可以出到咁痴線的人工
簡廸100M
老闆係時候科水
一係買完借走比我地
其實簡迪仲踢到頂級聯賽
唔洗咁快去掘金
其實轉會窗6月14號先開
其實big 6都仲未有一單done deal麥阿里士打去利都係非常接近仲未done deal
相反法甲玩極都係得一隊玩農夫聯賽
callstar今日done 啦
Inform我哋,搵我哋嚟抬曼聯價啫
巴塞個基斯走, 我們有冇機會要到佢
麥阿里只是35M磅咁平

白仔咁益利記
沙超個賽季幾多月至幾多月?可以每季借一兩個月玩下
最靚我覺得係9
佢box 2 box 型
都ok ga
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞