[Howay the Lads Welcome ______ ]密切留意紐卡素轉會市場討論區(109)

1001 回覆
5 Like 5 Dislike
住過沙頭角先知上水嘅好
Brazil interim manager Ramon Menezes:

"Joelinton debuted very well, played a great game. He confirmed everything we expected from this athlete. He's very strong, can make a very big contribution for the Brazilian team in the defensive and offensive phases." 👏🇧🇷

用多d幫定下手搵說明書
上任領隊Tite條死on9死都唔揀頓哥寧願揀特廢所以咪8強出局
對猁球經典單刀都冇 皇馬admin都唔識波
係咪光頭長傳俾佢個球
係 然後猁後衛解圍省中佢反彈入個球
沙地咁樣幫車路士補滿血
唔知仲以為車仔才是沙地親生仔
有冇沙地球會睇中廢沙
般茅竟然炒加利奧尼爾,想申請定降班
幫我地買番幾件好wor, 送隊長去同c 朗一齊踢啦
Tottenham ahead of #NUFC in the battle to sign James Maddison - with the Leicester midfielder preferring a move to London to a switch to the North-East. Suspect things might move fairly quickly once tonight's England game is out of the way...
原來同牙朗做過隊友
買唔到maddison未必係壞事...而家呢隊波D plan B隨時仲好J過plan A...

上次ekids簽唔到最後走咗去簽isak
唯一一場
想去倫敦嘅就係為生活
去北部嘅就為冠軍同挑戰

其實仲好,嚟嘅都係有鬥心
紐新一季季票最貴嗰隻除返開19場
都係港幣$5xx
又好似唔算太貴
其實係咪每場要on top再加錢買飛?
沙地聯賽先係親生仔
PIF一嘢買晒4隊喪簽球星,擺明係要優先搞起國內聯賽
就算同一老細我哋都要讓路先
事撚旦佢啦
東北同倫敦冇得比係事實,佢選擇花花世界唔怪得佢
過到嚟生活得唔爽皮扭計踢到廢晒咪仲衰
我哋move on去下個target好過
變孤兒仔
呢兩年都慣咗去到 plan C plan D 先入到貨 (又或者佢哋先係真 plan A)
唔想黎就下個啦, 最緊要唔好哂時間落d唔肯黎既契弟身上
唔係玩FM,無咁易同咁快買到人,再等下有咩消息
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞