[第二名退休未] F1 2023 摩納哥站 賽後討論區

591 回覆
5 Like 8 Dislike
Russell都係收吓皮先
Hamilton再回塘都仲可以壓住佢
要上位要鬥走前輩,唔該俾返120%表現出嚟,人哋Hamilton當年同Alonso鬥到難分難解
Russell?最勁就場場ruin他人比賽
摩納哥3贏Q=正賽贏
呢個已經係#TeamLH定期活動
上年荷蘭咒Russell死全家,最後仲要變成#TeamLH vs #TeamLH
算平啦
你今日開始做車手直到你入F1拎埋pole都唔止呢個數
真心素真係未到咸嘅level
諗諗下 Otmar 真係當 L平係神油咁 run
兩個比上不足比下又綽綽有餘嘅車手
針對某幾條攞得多分嘅 track 盡攞分
永遠做中遊一哥
2023法拉利合集

摩納哥: 練習賽 Xavi叫叻計數
排位賽 太遲叫叻讓位俾牛奶仔跑Hotlap
最後罰3格 由P3起步變咗P6起步

仲有冇嘢要寫?
Otmar呢條友其實啱做haas多過廠隊
舊年佢偷雞用變形floor, 季中出TD之後已經廢咗武功
今年小改例之後更加跌埋落去
係咁叫用Hard既辛斯入pit over-cut 用M既on9con

為左double stack, 落雨遲入換inter
落雨死都唔入搞到又要double stack
Race Results

Driver Stints

Tyre Performances

Fastest Laps

Fastest Pit Stops
2023法拉利合集

摩納哥: 練習賽 Xavi叫叻計數
排位賽 太遲叫叻讓位俾牛奶仔跑Hotlap
最後罰3格 由P3起步變咗P6起步
正賽 係咁叫用緊硬胎嘅辛斯stay out搏overcut用黃胎嘅On9con
為咗Double stack, 落雨遲入pit換inter
可唔可以整合返咁多站
冇backup到
搵其他巴打幫你
越亂越好
一個追緊火星車火星人10秒左右
另一個講緊比個火星人放多成個pit window 喎
又好似兩樣嘢喎
紅牛AM差距 同 AM Alpine 差距
好似差唔多
如果P3果個係gasly
我諗呢度已經打哂J

On9con係乞人憎,但呢場算係咁啦
沙展中間用紅跑到29圈係咩玩法
Monaco tyre deg真係唔多
Ocon

壓到Gasly梗開心

宜家大家都係一冠一亞一季
唔同嘅係9con有半主場pod
其他任何人都可以

唯獨佢唔得
食屎狗一世都係食屎狗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞