[第二名退休未] F1 2023 摩納哥站 賽後討論區

591 回覆
5 Like 8 Dislike
可能叻未學到Max同carloss咁即場Q返班engineer。更家有排都未到大頭level
我覺得果下係條屎忽鬼唔想輸分俾隊友
心水清
WEC依d無大廠肯玩既比賽就算數喇
d例柒到要整個hypercar取代LMP1
連霸個幾年咪得佢兩部車自己鬥
啲例喺有寫同冇寫之間,靠臨場BOP
呢種思想真係唔知邊個白痴諗出嚟
slick唔知 水胎左右調轉一定會仆街
平時普通車胎
你平時前胎用到咁上下就會前後輪對掉,但一定唔會左右
你啲胎紋係有directions ,本身就係用嚟排水
你左右對調咪即係入水兼儲水
但是左右胎壓唔係有唔同咩
仲有一樣我唔肯定 不過左右軚嘅wheel nut係唔同方向扭落去 調轉咗應該係上都上唔到
真心覺得放大頭去紅牛
大頭唔會輸俾max
上到,wheel nut係夾實隻鈴唔係上落隻鈴
明明vettel都表演哂點同大屍玩先得
不過叻都係未學成sosad
左右無
前後有
Psi 你睇返fuel tank cover 有寫
其實⋯⋯應該唔得
反轉裝應該會越跑越鬆
F3單嘢係右前爆胎入pit
然後拎咗條左前擺咗係右前個crew隔離
跟住個crew直接裝咗上去
到完場架車返去車房
機械師先發現原來係拎錯咗左前裝
Max 係Alo 換左黃軚下一圈就入pit 換inter, 唔係兩圈後先入。
Charles Leclerc 賽後的 TR 非常不清晰,他詢問了是否失去了很多時間的問題。

但是 Xavi 無法理解他的話,回答說:"很難聽清你說的話..."
佢唔係Ex 紅牛體系車手 冇上度策略訓練班
有我圖係到都學唔到嘢,點做世界冠軍
意粉報有兩個大牛aero 工程師過檔,無策略至少可以技術搭救
F1 | Ferrari: a Maranello due ingegneri del mondo Red Bull!
https://it.motorsport.com/f1/news/f1-ferrari-a-maranello-due-ingegneri-del-mondo-red-bull/10475145/
btw 負上

艾汪everything
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞