[第二名退休未] F1 2023 摩納哥站 賽後討論區

591 回覆
5 Like 8 Dislike
由幾年前開口埋口話咸係偶像
到今日已經冇將佢放在眼內
算啦
呢啲投票,通常上到臺嘅就好大機會拎到
得啖笑
一場都無贏過已經咁hot head
咁事實上年巴西係佢贏既
偽君子黎講佢真係似足佢偶像
只怪咸回塘唔爭氣
Q跑贏一部拉利,兩部平治同氣去P4等大師表演上P3加濕地唔犯錯頂到咸都夠贏DOTD啦

一轉濕地時咁多人都飛街而佢無事係有d料到嘅。

佢份人係鳩加克人憎但今個wkend真係無咩野可以挑剔
https://youtu.be/-6UWFefrkZo

都係呢年最好睇
佢部西車只係值P8,跑Q跑到P4仲想點
頂咗新屍頂咗半場,然後令到咸蛇見唔到車尾燈,OK啦其實
如果P3個部係氣嘅話大家應該J到出血加有潮文睇

依家on9con地位應該穩如泰山,大老闆話隊車無表演後即刻交貨,Rossi同Otmar當佢係契仔都似
合約戰士你估浪得虛名
CEO千祈唔好讚佢呀,一讚佢就打回原形架喇
Feel到今年大頭好開心 連續6場都咁穩定上pod 係澳洲站差少少做唔到best of the rest
會唔會又收到風有人退休所以又準備轉會
依家壓力去哂氣到。同NDV一樣,好多人開季前覺得佢會打贏on9con, 但依家掉轉
睇返今年都你水55開
氣第一年做到咁成績都好好
要習慣車既動態搵自己setup On9con 唔駛
氣都唔少苦功先掂

Monaco track specific 好難overtake 拉利又自爆左佢先上到pod
未睇到佢係alpine 個位不可動搖
開始唔識分佢係真心膠定係假膠
黑左咁多年 終於有年係有運
無諗到素狗今季開波無耐連戲都廢事做
氣算係咁la
第一年轉隊都要有個適應期,成績上都算係55波la
至於條on9仔嘅地位真係唔洗驚,有肥佬係度肯定冇事
Gasly really happy
氣唔係澳洲站大炒應該都拎到唔少分
皇紀好大隻 游開水真係改唔返身型
有攪炒大師係度都難
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞