[第二名退休未] F1 2023 摩納哥站 賽後討論區

591 回覆
5 Like 8 Dislike
你係日常生活上可以做 Xavi

老細:份野點睇
杜撚:I will get back to you
好似係仲要雨戰
Max同主席一向都有幫AT賣埋廣告
應該捱唔過食晏,未返到位已經有HR同石q棟係到睇你執野
杜撚可以答

I am finishing, slow button ON
都係紅牛一份子,點會唔駛幫
17 最傷應該係德國站…p1 自炒
早d 入去霸位! 同埋所有野都要排隊..食啦,啤酒啦, toilet.. 所以早d去好d
小妹🤌🤌🤌💦💦💦

由輸5分變40分
諗起都灰
能力未到
但仆街程度過咗幾條街
次次同人炒都係人地錯
好似冇聽過佢認自己衰
撞保子嗰單都怪到人仲要打人
上年唔記得邊場好似同Perez撞Team radio煩到toto都頂唔撚順叫佢收聲
勁double standard
自己揸雞車嗰陣就話保子揸平點解要守佢
到自己揸平周冠宇守佢又笑鳩人守咩春呀
有機會就tap鳩人勁拿渣
上年有期好似場場都tap都人收皮
佢就罰得五秒冇咩影響
人地就dnf
最好笑上年monkey個屌鳩細舒做咩defend like a lion

on the same lap都唔比人守
17冇德國站,18先係帶頭自炒

17最傷係新加坡
買咗隻burago 拉利覺得好令面,買支消光噴會唔會好d
O 年紀大記錯哂…
07 係kimi 炒vettel!?
撞到我
有無巴打7月去睇銀石 銀石應該買邊一段位好
Pure speed 可能追到
但一去到今場乾濕地咁
就見到班 WDC 同其他車手分野
有左sidepod之後 russell 次次都比咸仔慢

會唔會有sidepod 令到rear stable d 先係咸仔想要既車但唔係素?
韋少15年上F1 奧康就16年季中上 當時效力manor 17年就轉去印度力量

但佢兩個就一齊參加14年嘅歐洲F3賽事同呢年嘅澳門F3
佢gel 呢個頭幾型
撞好似係英國定法國?
印象流記得係歐洲場,撞到主席要即刻入pit換前翼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞