[航空]連登飛機膠討論區82

1001 回覆
12 Like 4 Dislike
究竟當年因航決定入350嗰刻做咗幾多prep work
咁或者foresee到究竟佢會唔會買787
787同350推出時間都有一段距離,可能787出嗰陣因航覺得未需要買機住可等到350先買卦

但我都係覺得澳洲都係全350好過用777
777攞去tlv/dxb得唔得
359 裝regional J應該大約identical to 以前772
C42/Y293
380又未有咁大問題
有辦法塞得滿
依然係賺到錢
UO買幾隻整全Y剩係飛日本都夠喇
773無bunk又唔block位做in flight rest嘅話
係咪最盡飛得5-6個鐘(即係北至CTS,南至印尼,西至印度)?
香港埋唔到 一係你擺街 咁就可以兩度門都上落客
7月syd
101轉77之後應該可以free返35飛111/139
咁可能keep到3 daily都唔奇

Mel應該終於可以2 daily了 一隻77+1隻35
認真QR個Al Mourjan offering一定好過T3 SKL
AM都已經玩緊a la carte
Al Safwa直程有房訓覺
78X有咩問題?
反而好奇點解zrh未轉77k
Hkia條橋角度問題 埋唔到78X個D1L
一係會撞AOA sensor 一係就開唔晒到門
351反而無呢個問題?
咁78X泊後啲得唔得
波音設計原因,登機橋對接787時,距離航空器仰角傳感器以及引擎距離過近,存在碰撞風險。因此世界大型機場及主要航空公司均選擇單登機橋對接L2,導致所有旅客只能同過單橋上下機影響效率
見到日本果種 \\ 咁樣嘅橋反而埋到哂兩道門 香港 =| 咁樣就反而-8 -9 -10都淨係單春
L1碰AOA sensor
L2碰引擎
TLV、IAD、SEA、BCN、LGW開線就用A350,點都唔會轉77W,有用過A350做宣傳,其他free style
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞