[Switch] 薩爾達傳說 王國之淚 [24] 討論區之我愛purah

1001 回覆
0 Like 1 Dislike
夜晚返咗去訓啫
去坐火第二朝又會係返度
就算幾多GB佢都係咁set架啦,依D平衡黎,如果唔係2個風扇+1支操縱桿就可以玩晒成隻game
可以響驚度影相既都係濛, 隔離MHR影相又係濛
其實我覺得你唔明點解地上物品會清
兩者原因係一樣因為掉落物嘅位置同狀態同你砌嘅嘢都唔係static,所以佢一定要額外去記,所以你一定時間唔執/一定距離外佢就會判定你唔需要佢,清左佢free返啲ram出嚟
有冇大佬知道蜥蜴戰士的尾巴 點樣先至容易啲跌出嚟
行咗成個山先搵到10隻,全部都係跌角 冇尾巴
太低王真係唔岩

濕水劍有翻7-80攻
射落黎大劍轉3圈精氣
做兩次隻垃圾龍就死
射就一定係射頭, 係就算佢down果陣都要有排磨特別係隻龍王血牛
太低真係唔岩

濕水劍有翻7-80攻
射落黎大劍轉3圈精氣
做兩次隻垃圾龍就死
我明啊但個問題係個物品消失嗰個會唔會距離短得滯? 同埋都係行完神廟出返嚟姐 下下咁樣撳過都好煩
魔像個頭係咩parts黎有乜用

其實本身連4G RAM都冇
多得capcom
Capcom Asked Nintendo to Increase the Switch's RAM
https://gamerant.com/nintendo-switch-capcom-ram/
自動向住隻怪
你youtube睇好多laser會追住怪射就係用依個
想問下山洞拎完碎片係咪通常等於探索完
短啊
屌佢我上次去收蘋果,收左兩round放咗喺地下諗住收齊一次過執(一次過狂執好爽),去收完第三round(中間打左兩隻樹妖)返去,前兩round啲蘋果消失左
蜥蝪池個任有古袋頭盔算唔算?
完咗火主線會有任務提示
未破火主線都入得 但要咁啱搵到
係地底打boss,打完㩒a拎野成日比佢吹落啲瘴氣度
要用生命力硬執
今集咁多套裝, 唔睇攻略其實玩一世有啲分分鐘都搵唔到
有d收得好隱蔽,唔睇攻略搵唔到都唔出奇
轉場景直接reset所有item

好處係多裝置嘅地方可以不斷做實驗

好似一始村個車場咁
未,打完風火咋
打工仔入地底幾個鐘又夠鐘瞓教
琴晚無聊走去剩係睇攻略
睇完其實都唔係好記得
不過睇個陣個感覺係"痴撚線咁都搵到"
如果第一個搵到/出攻略既人唔係隻game既dev係普通玩家
真係唔撚知條友點做到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞