[Switch] 薩爾達傳說 王國之淚 [24] 討論區之我愛purah

1001 回覆
0 Like 1 Dislike
有日喺個迷宮底打咗隻怪手之後無啦啦岀現咗
我得三隻腎者
都拮死咗佢
玩咗140hrs,主線爭加儂,地面神廟開曬,空島50%,地底得20%,支線同劇情挑戰都未解完,有撚排玩
我最討厭你這種直覺敏銳的少鬼
冇玩過曠野之息,但因為王國之淚後睇返botw既劇情覺得劇情100分同好慘
睇youtube介紹,根本係課長之服黎

果日行開空島見佢飛緊,我就騎咗上去抆劍
會唔會影響劇情
睇片見人痴個消防龍頭上舊石就可以浮空 , 試過無反應 有無人知點整?
係咪更新左patch 就複製唔到?
浮空石嚟㗎...
個PATCH幾日前GA?
想問下邊到係遙遠的地底 想擴充電池但唔夠100個
有浮空石既咩..仲未遇到 扭蛋機有得出?
今年3月
轉區唔係睇你部機實際地點,係睇你acc揀左咩區
https://accounts.nintendo.com/
去上面個網址登入,轉去其他區睇下張劵係咪響其他區買既
https://ec.nintendo.com/my/transactions/1
依度可以睇返你有咩係用換既,睇下係咪你記漏左
有冇人知雷嗚之島點搵個廟有冇in game提示可以比我搵
呀沅呢?
你真係冇對佢講過粗口?

仆街有石,唉屌,又要炸,仆街喇,呀沅呢
呀沅,呀屌,喺火山底做乜呀你⋯

跟住行完地底

仆街又要轉軌,呀屌,呀沅呢,呀沅!上車呀呀沅,我瞄撚準備先,咦,呀沅呢,過咗喇,呀屌,跌落街呀
呀~~呀沅今次上車喇,呀屌射唔中⋯⋯
100%複製bug超方便
唔知,開機自動更左之後好似唔太work

入shrine偷都得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞